Παρασκευή 24 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Υποψήφιος ο Μπάμπης Ασφής

Με τη «Δημοτική Συμπαράταξη» Γαλατσίου

Ο Μπάμπης Ασφής
Ο Μπάμπης Ασφής
Στα προβλήματα της πόλης και την κοινή δράση για την αντιμετώπισή τους έχει τις ρίζες της η «Δημοτική Συμπαράταξη» που δημιουργήθηκε στο Γαλάτσι με τη συμμετοχή δημοτικών κινήσεων, εκλεγμένων σε μαζικούς φορείς της πόλης, δημοτικών συμβούλων και πολιτών. Υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Συμπαράταξης» θα είναι ο αγωνιστής δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Ασφής. Η ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου και η παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης της παράταξης, έγινε προχτές το βράδυ, με τη συμμετοχή πλήθους κατοίκων του Γαλατσίου.

«Οι δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2002 - τόνισε στην ομιλία του ο Μπάμπης Ασφής - αποτελούν σημείο καμπής για την πόλη μας. Είμαστε αποφασισμένοι να αποτελέσουν παρελθόν για το Γαλάτσι η υποβάθμιση, η αλαζονεία, η διαπλοκή, ο αυταρχισμός, η αδιαφορία, ο συγκεντρωτισμός, το ρουσφέτι, το τέλμα. Να παραδώσουν τη θέση τους στην αναβάθμιση, στη διαφάνεια, στον έλεγχο, στην αξιοκρατία, στη δημοκρατική λειτουργία, στην περιβαλλοντική ευαισθησία, στην αγωνιστική προοπτική. Είναι κοινή μας δέσμευση - πρόσθεσε - τα παραπάνω. Γι' αυτό καλούμε όλους όσους βιώνουν μαζί μας αυτή τη σημερινή οδυνηρή κατάσταση να απεγκλωβιστούν και να συμπαραταχτούν μαζί μας. Κανείς δεν αποκλείεται εφόσον συμφωνεί ότι η δημοτική αρχή επιβάλλεται να είναι αρωγός των κοινωνικών αγώνων, θεματοφύλακας των κοινωνικών ελευθεριών, υπερασπιστής των λαϊκών συμφερόντων».

Η λύση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του κτήματος της «Ομορφοκλησιάς» και των Τουρκοβουνίων, η δέσμευση των ελεύθερων χώρων, η μόνιμη στέγαση του ΙΚΑ, η αξιοποίηση της Ολυμπιάδας προς όφελος των κατοίκων του Γαλατσίου, είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα, πρόσθεσε ο Μπάμπης Ασφής, για τα οποία, η «Δημοτική Συμπαράταξη», θα εντείνει τον αγώνα έχοντας στο πλευρό της «τους ενεργούς πολίτες οι οποίοι μπορούν και πρέπει να ασκήσουν εξουσία».

Στην εκδήλωση μίλησαν και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων που συγκρότησαν τη «Δημοτική Συμπαράταξη». Παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιμηγιάννης Ηλίας και Μπούρας Θανάσης, ο Ν. Καφαντάρης, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ, η Κατίνα Καραμάνου, από την ΟΓΕ, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου, της Αντιπολεμικής Κίνησης, της Γ' ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Γονέων, της Επιτροπής Ειρήνης, του Συνδικάτου Οικοδόμων, της Ομοσπονδίας Φαρμάκου, του Συλλόγου Δασκάλων «Αθηνά», ο Χατζάτογλου Γ., αντιπρόεδρος συνταξιούχων καθηγητών ΤΕΙ, το ΔΣ του αθλητικού ομίλου Κορωνίδας και άλλοι εκπρόσωποι μαζικών φορέων της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ