Τρίτη 29 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παρόντες και οι προβοκάτορες...

Γνωστή κι από άλλες φορές είναι η συνταγή. Πρώτα, φτιάχνουν το κλίμα, «στήνοντας» μια αντικομμουνιστική επίθεση από μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μετά - κι ενώ, ορισμένα ΜΜΕ συνεχίζουν, κρατώντας το «ίσο» - πιάνουν «δουλιά» οι προβοκατόρικοι μηχανισμοί.

Αυτό, ακριβώς, έγινε και τούτη τη φορά. Στην αρχή είχαμε την αντικομμουνιστική επίθεση, με αφορμή τη δήλωση του Μ. Κωστόπουλου. Κι ενώ, ακόμη δημοσιεύονται σχετικά «ρεπορτάζ», με «πληροφορίες» από τις δήθεν εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο ΚΚΕ, η Ηλιούπολη (πιθανά και άλλα μέρη) γέμισε από προβοκατόρικα τρικ, σαν αυτό της διπλανής φωτογραφίας.

Προφανώς, δεν καταλαβαίνουν, πως μόνο δύο πράγματα καταφέρνουν με τις γελοίες αυτές ενέργειες. Το πρώτο, να προσφέρουν παραπανίσιες αποδείξεις, γι' αυτό που το ΚΚΕ κατάγγειλε από την πρώτη στιγμή: Εμπνευστές της αντικομμουνιστικής επίθεσης ήταν συγκεκριμένα κυβερνητικά και κομματικά κέντρα και στόχος τους ήταν και είναι το ΚΚΕ, η πρότασή του για το Λαϊκό Μέτωπο, οι πολιτικές και οι εκλογικές του συνεργασίες και η ανακοπή της ανοδικής του πορείας. Και το δεύτερο, να φανερώνουν τη γύμνια της επιχειρηματολογίας τους.

Αν νομίζουν, πάντως, πως θα αντιμετωπίσουν την πολιτική και δυναμική του ΚΚΕ με προβοκάτσιες είναι βαθιά νυχτωμένοι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ