Τρίτη 29 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι νέοι με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ στο θέατρο

Τη μεθαυριανή του παράσταση προσφέρει ο Γιώργος Αρμένης στην ΚΝΕ, για μια ξεχωριστή εκδήλωση. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Σοφιανός

Από την παράσταση του έργου «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα»
Από την παράσταση του έργου «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα»
Νέοι σπουδαστές ιδιωτικών σχολών συναντιούνται στο θέατρο με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ, μεθαύριο Πέμπτη 2/3, σε μια εκδήλωση που αποτελεί προσφορά του Γιώργου Αρμένη και του «Νέου Ελληνικού Θεάτρου». Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Νίκος Σοφιανός, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει η παράσταση του «Νέου Ελληνικού θεάτρου» με το έργο του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα».

Ο καλλιτέχνης έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλη του χαρά να προσφέρει αυτή την παράσταση στην αγωνιζόμενη νεολαία, συνεισφέροντας έτσι «στα παιδιά που ονειρεύονται, που οραματίζονται, που αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο», σημειώνοντας παράλληλα ότι το θέμα του έργου «είναι ταξικό και στην προέκτασή του πολιτικό».

Το έργο «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα» του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη, μετάφραση Νίκου Αναστασόπουλου, σκηνικά - κοστούμια Δαμιανού Ζαρίφη, σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου και επιμέλεια κίνησης Βάλιας Παπαχρήστου. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιώργος Αρμένης, Νίκος Μπουσδούκος, Μελίνα Βαμβακά, Κώστας Μπάρας, Τζένη Σκαρλάτου, Χρήστος Τσίρτσης, Βασίλης Χαλακατεβάκης κ.ά.

Η είσοδος γίνεται με προσκλήσεις και ο αριθμός τους είναι περιορισμένος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ