Πέμπτη 2 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ
Ελληνες, γρηγορείτε!

Την αγανάκτησή του για τη «χυδαία, αντιδημοκρατική, φασιστικού τύποΥ επίθεση, που έχει εξαπολύσει ο υπουργός "Δικαιοσύνης" Ε. Γιαννόπουλος κατά περιοδικών, εφημερίδων και δημοσιογράφων» εκφράζει και το Παράρτημα Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ.

Σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα αποτρόπαια την επίθεση κατά του "Ρ", που υπήρξε ραχοκοκαλιά της Εθνικής μας Αντίστασης, κατά γενική ομολογία εχθρών και φίλων, που εκφράζει τα συμφέροντα του λαού και της νεολαίας, που δείχνει καθημερινά τον άλλο δρόμο ανάπτυξης της κοινωνίας μας, που συσπειρώνει και καθοδηγεί τα λαϊκά στρώματα στην κατεύθυνση της οικοδόμησης του σοσιαλισμού, ιδανικά για τα οποία η γενιά μας έχυσε αίμα».

Ιδιαίτερη ανησυχία εκφράζεται για το γεγονός ότι η επίθεση εκφράζει συνολικά την κυβέρνηση, που «στόχο έχει να φιμώσει κάθε φωνή διαμαρτυρίας, να πατάξει κάθε λαϊκή διεκδίκηση, να οικοδομήσει ένα αυταρχικό, αστυνομικό κράτος για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών».

Τέλος, υπογραμμίζεται: «Εμείς που ξέρουμε τι σημαίνει χτύπημα της ελευθεροτυπίας, της ολόπλευρης ενημέρωσης του λαού, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, αυτή η πείρα μάς λέει ότι έρχονται χειρότερες μέρες. Γι' αυτό, Ελληνες, γρηγορείτε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ