Πέμπτη 2 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη, στη ΔΕΗ περιοχής Φιλοθέης - Κηφισιάς και στη Φυσικομαθηματική Σχολή στα Ιλίσια, θα περιοδεύσει ο Αντ. Σκυλλάκος.

Στο διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ, στις 9 π.μ., θα περιοδεύσουν οι Λιάνα Κανέλλη,Αλεξάνδρα Μπαλού και Π. Τσουκαλάς. Στην «Ολυμπιακή» στο ανατολικό αεροδρόμιο και στο μηχανογραφικό κέντρο στις 10 το πρωί ο Γ. Σκιαδιώτης.

Στους εργάτες δήμου Χαϊδαρίου στις 6 το πρωί και στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην Πέτρου Ράλλη στις 9 το πρωί ο Γ. Σταυρόπουλος. Στη Γεωπονική Σχολή ο Νίκος Σερετάκης.

Αύριο Παρασκευή, ο Γιώργος Μαυρίκος θα περιοδεύσει στο «ΟΛΥΜΠΙΚ Κέτερινγκ», στις 10 το πρωί. Επίσης, στο εργοστάσιο του ΟΤΕ στην Κηφισιά στις 7 το πρωί ο Γ. Σταυρόπουλος. Στις 6 το απόγευμα στα μαγαζιά της Αχαρνών ο Τάκης Φέτσης.

Σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων στις 7.30 αύριο το απόγευμα θα μιλήσει η Αλέξάνδρα Μπαλού.

Αύριο Παρασκευή η ΚΟΒ Κάτω Αχαρνών του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση - σύσκεψη στο ΠΟΚΕΝ Αγίας Αννας, στις 6.30 μ.μ., με θέμα την Εκλογική Διακήρυξη του Κόμματος. Ομιλητές θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης και Βασίλης Τοπαλιανίδης.

Επίσης, αύριο Παρασκευή, οι ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων του ΚΚΕ καλούν τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος στις 7 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ (δίπλα στη ΔΕΗ), σε συγκέντρωση - συζήτηση για τους εκλογικούς στόχους του ΚΚΕ.

Το Σάββατο, στο Παλαιό Φάληρο, στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης (Καλυψούς 24) στις 6 μ.μ. θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη.

Επίσης, το Σάββατο στο Κουκάκι στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης (Ζίννη 21), στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης.

Την Κυριακή, 5/3, η ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ προσκαλεί στην εκδήλωση - συζήτηση, που πραγματοποιεί, στις 7.30 το βράδυ, στην ταβέρνα «Το Χωριό», Ζηνοδότου 2, Πλατεία Παγκρατίου, με θέμα: «Οι εκλογές της 9ης Απριλίου και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κράτης Κυριαζής.

Στον Πειραιά

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, η ΚΟΠ του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω περιοδείες:

  • Σήμερα, Πέμπτη: Στη ΔΕΗ Καμινίων, στις 7 το πρωί, με τον Γ. Μαρίνο. Στη Γούβα, στις 6 μ.μ., με τους Δ. Χασανάκο και Κ. Τζατζάνη. Στο ΙΚΑ Αγίας Σοφίας και στο ΚΑΠΗ Αγίας Σοφίας, το πρωί με τον Γ. Μαρίνο.
  • Αύριο, Παρασκευή: Στην Πυροσβεστική στις 9 το πρωί με τον Γ. Μαρίνο Στα Καμίνια στις 6 μ.μ. με τους Τ. Χρυσανθακόπουλο και Γ. Μαρίνο. Στην Καστέλα στις 6 μ.μ. με τον Κ. Τζατζάνη. Στο Κερατσίνι στις 6 μ.μ., με τον Γ. Μανουσογιαννάκη, υποψήφιο βουλευτή Β` Πειραιά. Επίσης, περιοδεία στις γειτονιές του Κορυδαλλού στις 6 μ.μ. με τον Μ. Νουφαρίτση, υποψήφιο βουλευτή της Β` Πειραιά.
  • Το Σάββατο: Περιοδεία στο Ρέντη, στις 6 μ.μ., με τον Μ. Νουφαρίτση.
  • Την Κυριακή: Στον Πόρο το πρωί, με τον Γ. Μαρίνο. Στην περιοχή Βώκου του Πειραιά στις 10 το πρωί με τον Δ. Χασανάκο.
Στη Λέσβο

Μια σειρά περιοδείες στη Λέσβο πραγματοποιεί ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης. Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Λέσβου του Κόμματος γνωστοποιεί ότι για τις επόμενες μέρες διοργανώνονται οι παρακάτω:

  • Σήμερα Πέμπτη στους Λάμπου Μύλους, Κεραμειά, Συκούντα, ενώ θα μιλήσει στο Ιππειος.
  • Το Σάββατο στα χωριά Αργένα, Σκαμνιά, Κλειού και Λεπέτυμνο, ενώ το πρωί στα καταστήματα της Καλλονής.
  • Την Κυριακή ο Στ. Σκοπελίτης θα περιοδεύσει στο Πλωμάρι, ενώ ο Β. Παλαιολόγος, μέλος του Γραφείου της ΝΕ στη Μυχού και θα μιλήσει στο Κάτω.
Στη Λήμνο

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει μια σειρά περιοδείες σε χωριά του νησιού. Μεταξύ άλλων, διοργανώνεται την Κυριακή ομιλία στο Ανδρώνι Μύρινας, στην ταβέρνα του «Καλαμπόκα», με ομιλητή τον Γ. Πλάντζο, ενώ το Σάββατο, 11/3, περιοδεία στην αγορά της Μύρινας από τον Στ. Σκοπελίτη και τον Γ. Πλάντζο, καθώς και στα χωριά Σάρδες, Δάφνη, Κόρνος. Την Κυριακή, περιοδεία στις εργατικές κατοικίες και στο Ανδρώνι με τον Στ. Σκοπελίτη και τον Γ. Πλάντζο.

Στη Λάρισα

Πολιτικές ομιλίες σε εργασιακούς χώρους θα πραγματοποιήσουν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών σήμερα, Πέμπτη, στις 6.50 π.μ. στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Λάρισας θα μιλήσει ο Α. Παπαστεργίου και στις 8 το πρωί στους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας.

Στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών της ΚΟΘ του ΚΚΕ στο Νομό Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει σήμερα Πέμπτη: Στις 10 π.μ. στον ΟΑΣΘ ο Θ. Κυριακίδης. Στις 10 π.μ. στο Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδας, οι Β. Αχτσής και Χ. Χουρδάκης. Στις 7 μ.μ. στον Βαθύλακκο ο Α. Πετρίδης.

Στην Καβάλα

Σήμερα, Πέμπτη στις 6 μ.μ. η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του Κόμματος σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς».

Στη Μεσσηνία

Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προεκλογική δραστηριότητα των ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά, αύριο, Παρασκευή, ο Τρύφων Κωστόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στο Διοικητήριο και το βράδυ στο Δήμο Ιθώμης.

Στα Γιάννενα

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις στα Γιάννενα:

  • Σήμερα, Πέμπτη, περιοδεία στο Τελωνείο και το ΚΤΕΟ. Επίσκεψη στο εργοστάσιο ΤΟΠ από τον Αλέκο Σπύρου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Στις 7 το βράδυ, ο ίδιος θα μιλήσει στο χωριό Σερβιανά.
  • Αύριο, Παρασκευή περιοδεία στους χώρους της Περιφέρειας Ηπείρου, στις 10 το πρωί περιοδεία στη ΒΙΠΕ. Στις 6.30 το βράδυ, περιοδεία σε συνοικίες της πόλης από τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Αλυσανδράκη. Την ίδια ώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πασσαρώνας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ΚΝΕ για τα ναρκωτικά, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αποστόλη Τασούλα. Στις 7 μ.μ. περιοδεία στο χωριό Κουτσελιό.
  • Το Σάββατο, περιοδεία στις συνοικίες της πόλης από τον Αποστόλη Τασούλα και τον Κώστα Αλυσανδράκη και στις 6 μ.μ. ο Κ. Αλυσανδράκης θα περιοδεύσει στην Κόνιτσα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ