Παρασκευή 21 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επ' ονόματι Θ. Νάστας...

Ονομάζεται Αθανάσιος Νάστας, είναι διευθυντής στο 4ο Λύκειο Τρικάλων και χτες προχώρησε σε μια ενέργεια, για την οποία, αν ποτέ αντιληφθεί τι ακριβώς σημαίνει και σηματοδοτεί, θα πρέπει να ντρέπεται για όλη τη ζωή του.

Ο εν λόγω ...παιδαγωγός, λοιπόν, κλείδωσε τις πόρτες του σχολείου, θέλοντας έτσι να εμποδίσει τη συμμετοχή των μαθητών στο μεγαλειώδες αντιπολεμικό συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης! Κι όχι μόνον αυτό, αλλά προσπάθησε να εμποδίσει μαθητή να διαβάσει στους συμμαθητές του απόφαση του 15μελούς Συμβουλίου του Λυκείου, για συμμετοχή στο συλλαλητήριο!! Για να δικαιολογήσει αυτήν την απαράδεκτη και αντιπαιδαγωγική στάση του, επικαλέστηκε σχετική εγκύκλιο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων.

Αραγε, το γεγονός ότι, περνώντας η αντιπολεμική διαδήλωση έξω από το 4ο Λύκειο, ακούστηκε δυνατά, από χιλιάδες στόματα, η καταγγελία της αισχρής συμπεριφοράς του, θα προβληματίσει κάπως τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, ή έχει διαβρωθεί τόσο η συνείδησή του, που δεν υπάρχει γιατρειά;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ