Παρασκευή 21 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Παρών στις εξελίξεις

Η πρώτη έκδοση
Η πρώτη έκδοση
Παρά τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, ο «Ριζοσπάστης» κατόρθωσε χτες να κυκλοφορήσει σε δεύτερη έκδοση, η οποία περιλάμβανε όλες τις εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις 4.30 περίπου ξημερώματα Πέμπτης έως τις 7 π.μ. Στο διάστημα αυτό εκδηλώθηκε η επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράκ και έλαβε χώρα το πολεμοχαρές διάγγελμα του Προέδρου των ΗΠΑ Τζ. Μπους προς τον αμερικάνικο λαό.

Οι συνάδελφοι που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της ολονύχτιας παρακολούθησης των εξελίξεων κατάφεραν, με αυτή την έκδοση να κρατήσουν ενήμερους τους αναγνώστες του «Ρ», στους οποίους έφτασε, δυστυχώς όχι παντού λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών. Η δεύτερη έκδοση τυπώθηκε σε μερικές χιλιάδες αντίτυπα που έφτασαν σε κεντρικά σημεία πώλησης της Αθήνας, ενώ συνεργεία τη διακίνησαν στη συγκέντρωση του Συντάγματος και στην πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Οι τροποποιήσεις αφορούσαν στο πρωτοσέλιδο του «Ρ», στην τρίτη σελίδα, η οποία φιλοξένησε το ρεπορτάζ των γεγονότων όπως έως εκείνη την ώρα είχαν διαμορφωθεί, καθώς και στα κείμενα άλλων σελίδων που είχαν γραφτεί πριν εκδηλωθεί η επίθεση και επικαιροποιήθηκαν.


Η δεύτερη έκδοση
Η δεύτερη έκδοση

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ