Παρασκευή 21 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ- ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ
Αντιπολεμικό «λουκέτο» στα μαγαζιά

Από τις 7 το πρωί η συγκέντρωση της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα, στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Αγίου Κωνσταντίνου

«Μπορούμε να τους σταματήσουμε», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ με την οποία καλεί τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους της χώρας να κλείσουν σήμερα καταστήματα και βιοτεχνίες και να συμμετάσχουν μαζικά στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Στην Αθήνα συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το πρωί στα γραφεία του ΤΕΒΕ (Αγίου Κωνσταντίνου 5).

«Η ένοπλη επιθετική εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη όλου του πλανήτη», τονίζει η ΓΣΕΒΕΕ και απαιτεί: «Εξω η χώρα από τον πόλεμο. Καμία εμπλοκή, καμία διευκόλυνση».

Η Συνομοσπονδία τονίζει επίσης ότι η συγκέντρωση στις 7 το πρωί «θα μετεξελιχθεί σε αντιπολεμική διαδήλωση - πορεία και θα συνενωθεί με τις άλλες αντιπολεμικές διαδηλώσεις που οργανώνουν πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς».

Η σημερινή κινητοποίηση συμπίπτει και με τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στην οποία θα συζητηθεί η λήψη νέων μέτρων στο πλαίσιο της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν κυβέρνηση και ΕΕ σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, των εργαζομένων και των μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις της χώρας συνδυαστικά με τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου. Στην Καβάλα θα γίνει αποκλεισμός των γραφείων του ΟΑΕΕ μεταξύ 12μ και 1μμ. Στην κινητοποίηση καλεί και ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών του νομού, ύστερα από σχετική πρόταση της Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών προς όλα τα μέλη του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ