Παρασκευή 17 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ραβασάκια...

ΓΙΑ ΚΑΛΟ μάς το είπαν δηλαδή από το υπουργείο Οικονομικών ότι τα εκκαθαριστικά της Εφορίας φέτος θα αποδοθούν το πολύ σε 15 ημέρες; Τους είπε κανένας, μήπως, ότι χαμογελάμε όταν παίρνουμε το συγκεκριμένο ραβασάκι;

Μήπως νομίζουν ο Σημίτης, ο Παπαντωνίου και ο Δρυς, ότι μας... έχουν πείσει πολιτικά και ιδεολογικά, για την αναγκαιότητα των δυσβάστακτων φορολογικών βαρών και επόμενα κάθε δραχμή που πληρώνουμε παραπάνω στη φορολογία, τη χαιρόμαστε, αφού συμβάλλει στο στόχο της ΟΝΕ;

Δε γνωρίζουμε αν οι «εκσυγχρονιστές» έχουν... πωρωθεί τόσο πολύ με την ιδέα ώστε να βάζουν τέτοια πράγματα στο μυαλό τους, τούς βεβαιώνουμε όμως, ότι ο μέσος Ελληνας αλλά και κάθε Ελληνας μισθωτός, συνταξιούχος και μικρομεσαίος είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος που πληρώνει κάθε χρονιά και περισσότερα.

«ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ», μάς δήλωσε χτες, στην ομιλία του ο πρωθυπουργός και μετά ακούμπησε ανακουφισμένος στην καρέκλα, προφανώς βεβαιωμένος ότι είπε κάτι σοβαρό και εντυπωσιακό που εξέγειρε τα πλήθη...

Δε θέλουμε να του χαλάσουμε το κέφι, αλλά κύριε πρωθυπουργέ... δεν ανατριχιάσαμε κιόλας.

Για να είμαστε ακριβείς και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ήταν από κάτω και σε ακούγανε, μάλλον, από... υποχρέωση χειροκροτήσανε.

ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ έξω από τις κατοικημένες περιοχές, υποσχέθηκε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής στην περιοδεία του στον Κορυδαλλό.

Καλά έκανε, πλην όμως ίσως πρέπει να αναλογιστεί ότι το θέμα των σωφρονιστικών ιδρυμάτων και, ιδιαίτερα, της υπερπλήρωσής τους, δεν είναι χωροταξικό και αντικείμενο του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Γιατί ακόμα κι αν στείλει στην κορυφή του Ολύμπου τα σωφρονιστικά ιδρύματα, η εγκληματικότητα τον βεβαιώνουμε ότι θα παραμείνει μέσα στις κατοικημένες περιοχές!

Αλλα φυσικά καταλαβαίνουμε. Το να αγγίξει κανείς το θέμα των αιτιών της εγκληματικότητας, προϋποθέτει έναν προβληματισμό, που ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η Νέα Δημοκρατία θέλουν σ' αυτές τις εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ