Παρασκευή 17 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υποστηρίζουν το ΚΚΕ

«Με αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στον εαυτό μας και το μέλλον της νέας γενιάς της πατρίδας μας, υποστηρίζουμε στις εκλογές της 9ης Απρίλη το ΚΚΕ. Για την ενίσχυση ενός λαϊκού μετώπου αντίστασης στο νέο Μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν. Για να έχουμε το δικαίωμα μόνοι μας να αποφασίζουμε ποιο δρόμο ανάπτυξης και εξέλιξης θέλουμε».

Τα παραπάνω τονίζουν στο κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ που υπογράφουν πολίτες της Εύβοιας. Αφού αναφέρουν ότι με αγωνία παρακολουθούν την ανθρωπότητα να έχει εμπλακεί στη δίνη της «νέας τάξης πραγμάτων», τη φτώχεια, την ανεργία, την υποαπασχόληση να εξαπλώνεται στην πατρίδα μας, σημειώνουν ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση, οπαδοί του Μάαστριχτ και του «Συμφώνου Σταθερότητας», θέτουν στην «προκρούστεια κλίνη» δικαιώματα και κατακτήσεις και παραδίδουν στο μεγάλο κεφάλαιο τη Δημόσια Υγεία και Παιδεία. Υπογραμμίζουν ότι υποστηρίζουν το ΚΚΕ επειδή «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κωφεύει μπροστά στον έσχατο τούτο ξεπεσμό», επειδή «από μόνος του κανείς δεν μπορεί να πετύχει τίποτα», επειδή μέχρι σήμερα στις κινητοποιήσεις «πρώτο και καλύτερο συμπαραστάτη συναντήσαμε το ΚΚΕ», το οποίο «άσχετα αν δε συμφωνούμε σε όλα μαζί του, είναι σήμερα η μόνη μαζική πολιτική δύναμη που χωρίς ταλαντεύσεις, μικροϋπολογισμούς και κλεφτές ματιές στην εξουσία, δείχνει πως θέλει και μπορεί να αντισταθεί».

Το κάλεσμα στήριξης υπογράφουν οι: Αγγέλου Γιάννης λογιστής, Αθηναίου Καίτη οδοντίατρος, Βασδακώστας Θοδωρής ηλεκτρολόγος, Ιωαννίδης Σωκράτης πρόεδρος ΠΕΑΞΑ - Αλιβερίου, Καγιάς Δημήτρης δικηγόρος, Ματζουρανάκη Μαντζουράνα γεωπόνος - μηχανικός, Μέγγουλας Γιώργος γλύπτης, Μητάκος Νίκος γιατρός, Μουτσουσίδης Στέφανος λογιστής, Μπεζιάνης Κώστας φροντιστής, Πετράκη Κατερίνα δημοσιογράφος, Ποζίδης Γιώργος συνταξιούχος, Σταματούκος Βαγγέλης κτηνίατρος, Τασσιόπουλος Παναγιώτης καθηγητής ΤΕΙ Χαλκίδας, Τσιμιλιώτης Γιάννης αγρότης, Φρουγανιώτης Κώστας συν/χος δικηγόρος, Χατζηγιάννη Κάλια φιλόλογος και Χριστούλια Ελένη πρώην δημ. σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ