Πέμπτη 27 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Λησταρχεία
οι τράπεζες

«Φωτιά το κόστος των τραπεζικών συναλλαγών. Τα πιστωτικά ιδρύματα έχουν επιβάλει προμήθειες και έξοδα για κάθε τραπεζική εργασία: από την απλή κατάθεση μετρητών ως την έκδοση επιταγών και από την είσπραξη εμβασμάτων ως την ενημέρωση απλών λογαριασμών» (Το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

Οι «κόντρες»
στη ΝΔ

«Παυλόπουλος κατά Ανδρεουλάκου και Νάκου, Κακλαμάνης κατά Γιαννόπουλου, Αλογοσκούφης κατά Ρεγκούζα, Γιαννάκου κατά Καλού, αποτελούν τα πέντε ζευγάρια με ασυμφωνία αντιλήψεων στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής στα υπουργεία τους. Χωρίς να δημιουργούν μείζον πρόβλημα, δείχνουν ότι η απουσία κυβερνητικού προγράμματος και κατευθύνσεων αφήνει περιθώρια στον καθένα να διατυπώνει τις δικές του απόψεις» (Το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Και συστάσεις
προς καβγατζήδες

«Πριν ακόμη συμπληρώσει τους πρώτους τρεις μήνες στην εξουσία κι ενώ η εικόνα της στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ήδη αρχίσει τις εσωτερικές κόντρες (...). Οι καβγάδες άλλοτε είναι δικαιολογημένοι και άλλοτε όχι (...). Καλά θα κάνουν υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ να σταματήσουν τους καβγάδες και να αφοσιωθούν στη δουλιά τους» (Από το κύριο άρθρο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ