Τετάρτη 23 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Εθνική» Ελλάδος ...φτου σου!

Eurokinissi

«Εθνική» Ελλάδος ...φτου σου!

Προχτές πήρε το μάτι μας τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Συγκοινωνιών, κ. Λιάπη, έμπλεο εθνικής υπερηφάνειας και με τα γαλανόλευκα κασκόλ γύρω από το λαιμό, να κάνει δηλώσεις για την ποδοσφαιρική επιτυχία της εθνικής ομάδας στην Πορτογαλία.

*

Δυστυχώς, την ίδια ευτυχία με μας, να δουν και να ακούσουν τον κύριο υπουργό να κάνει δηλώσεις για την Εθνική, δεν την είχαν μερικές δεκάδες (ή εκατοντάδες;) χιλιάδες Αθηναίοι, ένεκα του ότι, τη στιγμή που έκανε ο κύριος υπουργός τις δηλώσεις του, αυτές οι δεκάδες (ή εκατοντάδες;) χιλιάδες, δεν είχαν καταφέρει ακόμα, μετά από δυο ή και τρεις ώρες ακινητοποιημένοι (είτε στην Κακιά Σκάλα, είτε στη Βάρης - Κορωπίου, είτε στην εθνική Αθηνών - Λαμίας, είτε στην Κηφισίας), να απεγκλωβιστούν από το άνευ προηγουμένου μποτιλιάρισμα, που επί καθημερινής πλέον βάσης θέτει σε δοκιμασία ακόμα και τους έχοντες γαϊδουρινή υπομονή. Ιδιότητα (γαϊδουρινή υπομονή), την οποία δεόντως εκμεταλλεύονται μερικά «γαϊδούρια», που δεν παίρνουν χαμπάρι από τίποτα.

*

Το ευχάριστο της υπόθεσης, πάντως, είναι ότι η εθνική ομάδα προκρίθηκε. Ως εκ τούτου, ο κύριος υπουργός Μεταφορών και Συγκοινωνιών θα έχει την ευκαιρία να κάνει και νέες δηλώσεις (για το ποδόσφαιρο...). Επομένως, την επόμενη φορά, για να μη χάσετε τις δηλώσεις του υπουργού, ξεκινήστε νωρίς και μετά το τρίωρο μποτιλιάρισμα τρέξτε να στηθείτε στην τηλεόραση. Ισα που προλαβαίνετε! Μεταξύ δεύτερης και τρίτης «είδησης», θα βγει ο υπουργός (Συγκοινωνιών) να κάνει δηλώσεις (για το ποδόσφαιρο). Απολαύστε τις!

*

Υπάρχει, φυσικά, πάντα ο κίνδυνος το μποτιλιάρισμα να κρατήσει παραπάνω απ' ό,τι προβλέψατε. Και να μην προλάβετε. Σ' αυτήν την περίπτωση, υπάρχει τρόπος να αποζημιωθείτε. Με τις άλλες δηλώσεις. Σαν εκείνες, για παράδειγμα, που θα κάνει ο έτερος υπουργός, ο κ. Σουφλιάς. Σας διαβεβαιώνουμε: Δηλώσεις, όπως οι προχτεσινές του κ. Σουφλιά, για το κυκλοφοριακό είναι εξίσου απολαυστικές με εκείνες του συναδέλφου του. Το ίδιο και το αυτό. Ενα πράγμα, δηλαδή, σα να ακούς τον κ. Λιάπη να μιλάει για μπάλα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ