Τετάρτη 23 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τζάμπα εργάτες

«Στη μετατροπή των επιδομάτων ανεργίας σε επιδόματα εργασίας προχωράει το υπουργείο Απασχόλησης. Στόχος να τοποθετηθούν οι άνεργοι σε θέσεις εργασίας για όσο χρόνο διαρκεί η επιδότησή τους από τον ΟΑΕΔ» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»)

Φυλακή

«Κι ενώ όλοι κοιτάζαμε προς τη μεριά της Ευρώπης των λαών, μας προέκυψε - ανεπαισθήτως; - η Ευρώπη των υπόπτων, των ενταλμάτων και των συλλήψεων» (ο Γ. Πανούσης στα «ΝΕΑ»)

Προπάντων οι θεσμοί

«Η φθορά που προκαλεί στο κύρος των ευρωθεσμών η φυγομαχία των δύο κομμάτων είναι σοβαρότατη» (το χτεσινό κύριο άρθρο στην ΑΥΓΗ).

Τι τον ποτίζουν;

«Ο κοινός απώτερος πολιτικός τους στόχος είναι η διάλυση του ΠΑΣΟΚ, η κυριαρχία της ΝΔ και η αναβάθμιση του ΚΚΕ σε αξιωματική αντιπολίτευση (...) όσο προχωράει κανείς πιο βαθιά στο φαιό στρατόπεδο στην Ελλάδα τόσο αυξάνεται η αποδοχή των κομμουνιστών (...) για τη λαϊκή δεξιά της ΝΔ, για τον Καρατζαφέρη, καθώς και για τη Χρυσή Αυγή οι κομμουνιστές θεωρούνται περίπου συναγωνιστές στον κοινό αγώνα εναντίον του Μεγάλου Σατανά (των ΗΠΑ και όχι απλά του Μπους) των σιωνιστών, της παγκοσμιοποίησης και της πλουτοκρατίας» (ο Τ. Μίχας στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ