Τρίτη 21 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ο,τι γνωρίζει ήδη η τσέπη...

«Εκτροχιάζεται χριστουγεννιάτικα το... καλάθι της νοικοκυράς, αφού βασικά είδη διατροφής για το εορταστικό τραπέζι είναι ακριβότερα μέχρι 20% από πέρυσι. Φωτιά έχουν πάρει οι τιμές και στα οπωροκηπευτικά, καθώς οι ετήσιες αυξήσεις αγγίζουν το 75%» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ)

... και επίσημα

«Ντοκουμέντο για την ακρίβεια είναι τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που καταγράφουν ανατιμήσεις έως και 52% σε 62 προϊόντα και υπηρεσίες, από το 2002 μέχρι σήμερα. Στο ίδιο διάστημα οι αυξήσεις των μισθών ήταν μόλις 10,8%» (το πρώτο θέμα στα ΝΕΑ)

Φωνάζει «κλέφτες»...

«Ολα δείχνουν ότι αυτές τις μέρες θα αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη έξαρση εγκληματικότητας των τελευταίων ετών (...) Μικροί και μεγάλοι κακοποιοί, πολύπειροι αλλά και άβγαλτοι σχεδιάζουν αυτές τις ώρες τις επιθέσεις τους στα άδεια διαμερίσματα (με τους δύστυχους υπερήλικες που μένουν να τα φυλάνε) σε τράπεζες και μαγαζιά και το - ευκολότερο - σε τσάντες και πορτοφόλια» (το άρθρο του Χρ. Πασαλάρη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

... για να μη δούμε το φονιά

«Με πήγαν στο υπόγειο του Αστυνομικού Τμήματος. Με χτύπαγαν με λάστιχο και με ζώνη. Θα πρέπει να με χτυπούσαν συνέχεια για περισσότερο από μία ώρα. Με φωτογράφιζαν με τα κινητά τους (το ρεπορτάζ για τους Αφγανούς μετανάστες στα ΝΕΑ)

Γίνονται τέτοια πράγματα;

«Τέλος καλό, όλα καλά, συνήθως λένε. Αυτό ισχύει και για τη λεωφοροπειρατία. Μόνο που υπάρχουν κάποια ερωτηματικά και όσο παραμένουν αναπάντητα, ή δε βρίσκουν κάποια λογική εξήγηση, όλο και περισσότερο στριφογυρίζει κάπου η σκέψη ρε μπας και η "δουλιά ήταν στημένη και δεν ήταν τίποτα άλλο από μια καλοστημένη άσκηση, με πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσους"» (το σχόλιο στο ΠΑΡΟΝ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ