Τρίτη 30 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
`Η το ένα ή το άλλο

ΔΗΛΑΔΗ, αν καταλάβαμε καλά, τώρα εμείς πρέπει να είμαστε είτε «εκσυγχρονιστές», «ευρωπαϊστές» και να ταχθούμε υπέρ του Σημίτη είτε... «χριστιανο-πατριώτες» και να ταχθούμε υπέρ του Χριστόδουλου και του Παπαθεμελή;

Γιατί, όπως προβάλλεται το θέμα με τις ταυτότητες και με τις διαστάσεις που τεχνηέντως έχει πάρει, εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν!

Κατά τα άλλα άπαντες υπερασπίζονται την... ελευθερία της γνώμης και την περιφρούρηση των «προσωπικών δεδομένων» των πολιτών. Ομως για το τι πραγματικά πιστεύουν οι πολίτες για όλα αυτά, κατά πόσο τους εκφράζουν οι δηλώσεις που γίνονται από εδώ και από εκεί, δε ρώτησε κανένας.

Οσο για αυτά που λέει ο Χριστόδουλος, ότι δηλαδή η κυβέρνηση είχε κρύψει προεκλογικά τις προθέσεις της για τις ταυτότητες κι αν το έλεγε θα έχανε τις εκλογές, τον διαβεβαιώνουμε ότι απέκρυψε τις προθέσεις της για πολλά άλλα πιο σημαντικά πράγματα.

Ας μας έλεγε πραγματικά τι σχεδιάζει π. χ. για το ασφαλιστικό και τι απεργάζονται τα επιτελεία της με την προσωπική επιμέλεια του πρωθυπουργού και τότε θα βλέπαμε τι εκλογές θα κερδίζανε και τι ψήφους θα παίρνανε.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ έτσι αυτή η ιστορία, δηλαδή οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία να περιστρέφονται γύρω από το τι θα γίνει με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, είναι βέβαιο ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα χρειαστεί... έναν εκπρόσωπο Τύπου.

Με δεδομένη τη σαφέστατη παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή στην ΚΕ του κόμματός του το Σαββατοκύριακο, θεωρούμε ότι... είναι ο καταλληλότερος για τη θέση και τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Οσο για τον Καρατζαφέρη, είναι φανερό ότι μετά τη διαγραφή του, έχει... πολύ άχτι να βγάλει. Τελικά, άμα είσαι βουλευτής σε αυτό το κόμμα, είναι καλό πράγμα να έχεις και ένα κανάλι. Ξεδίνεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ