Τρίτη 1 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΚΕ για νεολαία
Αποφασιστική στροφή στη δράση του ΚΚΕ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30 Οκτώβρη οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ με θέμα: «Η δράση του Κόμματος για τα προβλήματα της Νεολαίας. Η στήριξη της ΚΝΕ»

Με την ψήφιση των ντοκουμέντων της Συνδιάσκεψης ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες που άνοιξαν το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτώβρη και οι οποίες διεξάχθηκαν σε κλίμα γόνιμου και πλούσιου προβληματισμού.

Το κλείσιμο των εργασιών της συνδιάσκεψης έγινε με την τελική ομιλία της Γενικής Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Αλέκας Παπαρήγα, και με τη διενέργεια ψηφοφοριών για τη διαμόρφωση και την έγκριση και των τελικών ντοκουμέντων.

Το σώμα αποφάσισε να συμπεριλάβει στα τελικά ντοκουμέντα της Συνδιάσκεψης τόσο την εισηγητική όσο και την ομιλία κλεισίματος της Κεντρικής Επιτροπής, που παρουσίασε η Αλ. Παπαρήγα.

Διαμόρφωσε και ψήφισε δυο ντοκουμέντα ως τελικές αποφάσεις:

α) Το πολιτικό - καθοδηγητικό ντοκουμέντο, που αφορά τα ζητήματα της δράσης του Κόμματος για τα προβλήματα και το κίνημα της νεολαίας, καθώς και τη στήριξη της ΚΝΕ.

β) Το πλαίσιο της λαϊκής συσπείρωσης και πάλης για τα προβλήματα της νεολαίας. Είναι το συνεκτικό πλαίσιο στόχων πάλης και διεκδίκησης που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της νέας γενιάς.

Και τα δυο ντοκουμέντα θα δοθούν στη δημοσιότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ