Τρίτη 1 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ
Στο κενό οι προσπάθειες τρομοκράτησης κομμουνιστών

Απειλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του Κόμματος έγραψαν άγνωστοι στο εσωτερικό του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ, στο κέντρο της Κατερίνης. Οι άγνωστοι - υπέγραψαν ως αναρχικοί - έγραψαν συνθήματα στους διαδρόμους και το ασανσέρ του κτιρίου.

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό του νομού την απαράδεκτη επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ. Σημειώνει ότι η επίθεση αυτή δεν είναι τυχαίο γεγονός, αλλά συνέχεια των επιθέσεων που το τελευταίο διάστημα εκδηλώνονται σε βάρος του ΚΚΕ, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

«Στόχο είχε την τρομοκράτηση των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ που βρίσκονται καθημερινά στην πρωτοπόρα δράση για την υπεράσπιση των λαϊκών, κοινωνικών, δημοκρατικών δικαιωμάτων, σε αντιπαράθεση με την πολιτική των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, αλλά και με τους μηχανισμούς και θεσμούς του συστήματος που υπηρετούν την κυριαρχία των μονοπωλίων και τον ιμπεριαλισμό», σημειώνει η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ και ξεκαθαρίζει πως τέτοιες ενέργειες όχι απλά πέφτουν στο κενό, αλλά ατσαλώνουν ακόμη περισσότερο τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ