Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολες οι οργανώσεις να καλύψουν το πλάνο τους

Μετρώντας αντίστροφα για την ολοκλήρωση της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, οι Οργανώσεις αξιοποιούν τις γιορτές, προκειμένου να πιάσουν τους στόχους που έχουν καθορίσει

Με τα μάτια στραμμένα στην τελική κάλυψη των πλάνων και προσανατολισμένες στην αξιοποίηση των ημερών που απομένουν για την ολοκλήρωση της Οικονομικής Εξόρμησης, οι Κομματικές Οργανώσεις συνδυάζουν τις γιορτές με το κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Στην τελική ευθεία, μετρώντας πλέον αντίστροφα, τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι οπαδοί που δίνουν τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης στο πλευρό των κομμουνιστών, είναι αποφασισμένοι μετά τις γιορτές να έχουν στα χέρια τους την οικονομική ενίσχυση και τα κόκκινα μεροκάματα όσων εργαζομένων δεν έχουν ακόμα συμβάλει. Με στόχο τις πρώτες μέρες του νέου έτους να έχουν μαζευτεί όσο δυνατόν περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση του Κόμματος και οι επιστροφές αδιάθετων κουπονιών να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Η αποφασιστικότητα με την οποία θα αξιοποιηθούν οι τελευταίες μέρες της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, είναι εκείνη που θα καθορίσει, σε μεγάλο βαθμό, και την τελική επιτυχία της. Οι γιορτινές ευχές συνδυάζονται με το κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, που παλεύει για τα συμφέροντά τους, για να ανοίξει ο δρόμος για να έχει ο λαός χρόνια καλά.

Η αμείωτη ένταση, με την οποία δίνουν τη μάχη οι Κομματικές Οργανώσεις, φέρνει αποτελέσματα, ενδεικτικά των οποίων είναι εκείνα της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ, όπου τις τελευταίες μέρες, με βάση τα στοιχεία του οικονομικού κλεισίματος της Τρίτης, 27 Δεκέμβρη, πέντε Αχτιδικές Οργανώσεις είχαν υπερκαλύψει το πλάνο τους. Η υπερκάλυψη των πλάνων των Οργανώσεων αυτών δίνει «αέρα» και στις υπόλοιπες Οργανώσεις, για να αξιοποιήσουν αυτές τις γιορτινές μέρες, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε μία Κομματική Οργάνωση που να μην πιάσει το πλάνο της.

Σύντροφοι από την Κ.Ο. στις Μεταφορές μετρούν το κόπο τους...
Σύντροφοι από την Κ.Ο. στις Μεταφορές μετρούν το κόπο τους...
Οι Αχτίδες της ΚΟΑ που έχουν υπερκαλύψει τα πλάνα τους είναι η Αχτίδα Βορειοδυτικών συνοικιών, που έχει καλύψει το 123,65%, η Αχτίδα Υπηρεσιών το 121,18%, η Αχτίδα Βιομηχανίας το 106,43%, η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού το 102,15% και η Αχτίδα Ενέργειας το 100,07%.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με αυξανόμενη ένταση, ώστε οι πρώτες μέρες του χρόνου να σημάνουν την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, την απόκτηση των αναγκαίων πόρων για την ενίσχυση της δράσης του Κόμματος, της παρέμβασής του, της προβολής των θέσεών του, της διεξόδου που προτείνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ