Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: «Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους έχουν ήδη γίνει παρεμβάσεις προς την πλευρά της Εισαγγελίας Αθηνών για να περιοριστεί η έρευνα ώστε να μην αποκαλυφθούν στοιχεία από τη δράση της ΕΥΠ καθώς κεντρικά πρόσωπα είναι πράκτορες της υπηρεσίας, αλλά και Βρετανοί των μυστικών υπηρεσιών» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ: «Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ελληνικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι οι περισσότεροι από αυτούς που φέρονται να απήχθησαν προέρχονται από την πόλη Καχούτα, όπου το Πακιστάν έχει μεγάλο πυρηνικό κέντρο» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ: «"Πολύ σοβαρή" χαρακτήρισε χτες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημ. Λινός την υπόθεση της απαγωγής - ανάκρισης των Πακιστανών, ενώ αντίθετα η κυβέρνηση όχι μόνο ισχυρίζεται πως δεν έχει συμβεί τίποτα, αλλά αναζητεί νομικές διεξόδους για να "μπλοκάρει" την εισαγγελική έρευνα, με το πρόσχημα του κινδύνου διατάραξης των διεθνών σχέσεων της χώρας» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΦΡΟΥΔΑ ΕΛΠΙΔΑ: «Οχι, δεν έχω τίποτε να προσάψω στη "νέα δημοσιογραφία". Ακολουθεί κατά γράμμα την πορεία της κοινωνίας. Από την ώρα που ο πολίτης δεν πήρε με τις ντομάτες τους υπουργούς που τον έκλεψαν και ανέχονται δημοσιογράφους να ποζάρουν μπροστά στη βιλάρα και την πισινάρα τους, καλά κάνει η "νέα τάξη". Το μόνο που σου μένει, αν μπορείς, είναι η πλάκα! Και θα είχε μεγάλη πλάκα αν το σωματείο της ΚΥΠ αποφάσιζε να δώσει στη δημοσιότητα και τα ονόματα (αν υπάρχουν) των "συναδέλφων" τους δημοσιογράφων! Ετσι για να καεί (και) το πελεκούδι» (ο Δ. Καπράνος στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ