Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ από το 1998

Αποκαλύπτεται πλήρως ο προσχηματικός χαρακτήρας των επιχειρημάτων, περί αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, καθώς, χρόνια πριν τους «δίδυμους πύργους», η ΕΕ είχε αποφασίσει παρακολουθήσεις και φακελώματα, ακόμη και των πολιτικών φρονημάτων

Χρόνια πριν από το χτύπημα στους «δίδυμους πύργους» της Νέας Υόρκης, η ΕΕ είχε αποφασίσει και προχωρήσει σε σειρά αντιδραστικών μέτρων, που καταπατούν τα στοιχειώδη συλλογικά και ατομικά δημοκρατικά δικαιώματα, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Ριζοσπάστης». Το γεγονός προσθέτει κι άλλες αποδείξεις, για τον προσχηματικό χαρακτήρα των επίσημων επιχειρημάτων, που λέγονται τα τελευταία χρόνια, περί αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και, ταυτόχρονα, αποκαλύπτει τις αυταπάτες όσων επιμένουν να εξωραΐζουν τον αντιδραστικό χαρακτήρα της ευρωένωσης και ισχυρίζονται, ότι η τελευταία σύρεται από τις ΗΠΑ και την καλλιεργούμενη «τρομοϋστερία».

Συγκεκριμένα, από το 1998 ακόμη και σε εφαρμογή της «Σύμβασης για τη Γιουροπόλ» του 1995, οι κυρίαρχες δυνάμεις της ευρωένωσης αποφάσισαν σειρά μέτρων, για παρακολουθήσεις και φακέλωμα ακόμα και των πιο ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Δεδομένων, που έχουν να κάνουν και με το πολιτικό φρόνημα, τις κοινωνικές απόψεις, την κατάσταση της υγείας, ακόμα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις των υπηκόων της ΕΕ. Και φυσικά προβλέπουν την παράδοση των δεδομένων αυτών στις ΗΠΑ.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ