Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Πρωτοχρονιάτικες τοποθετήσεις

Τον Θεόδωρο Πάγκαλο όρισε ο Γ. Παπανδρέου υπεύθυνο του ΠΑΣΟΚ για τις διαδικασίες της αναθεώρησης του Συντάγματος. Η συγκεκριμένη απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήρθε να διαψεύσει την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι υπεύθυνος θα οριζόταν ο Ευαγ. Βενιζέλος.

Ο Ευαγ. Βενιζέλος εποφθαλμιούσε τη συγκεκριμένη θέση, και όταν είχε προκύψει η πρόταση από την πλευρά της κυβέρνησης για αναθεώρηση του Συντάγματος, είχε σπεύσει να κάνει δηλώσεις και να τοποθετηθεί, προτάσσοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν και ο βασικός εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στην προηγούμενη αναθεώρηση, το 2001.

Επίσης ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να τοποθετήσει τον μέχρι σήμερα διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Β. Βαλασόπουλο, επικεφαλής της επιτροπής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για την Αποκέντρωση, ενώ διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει ο Π. Γερουλάνος, στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου.

Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γ. Παπανδρέου από τη θέση του προέδρου του ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου», θέση την οποία αναλαμβάνει ο Αχιλ. Μητσός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ