Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΖΕΥΕ ΕΣΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΠΑΖΑΡΙΑ

«ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΜ' ΕΡΓΟΝ»: «Την πρόθεση της κυβέρνησης να θεσπίσει φορολογικά κίνητρα για την ενίσχυση της ιδιωτικής και της επαγγελματικής ασφάλισης εξήγγειλε χτες ο Γ. Αλογοσκούφης (...) την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΕΒ Οδ. Κυριακόπουλος, ζητούσε να ανοίξει "εδώ και τώρα" γενικά το ασφαλιστικό και να ληφθούν μέτρα πριν να είναι αργά» (το θέμα στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ: «Με μια ακατανόητη, για εταίρους, συμπεριφορά και ένα άνευ λογικής έγγραφο, οι υπάλληλοι της Κομισιόν υποχρεώνονται να έχουν διπλή ονομασία για τη γείτονα χώρα. Θα την αποκαλούν "Μακεδονία" (και τους κατοίκους της "Μακεδόνες") όταν δεν τους ακούει... ελληνικό αυτί και θα την περιγράφουν γενικώς ως "αυτή η χώρα", ή "αυτή η κυβέρνηση" όταν είναι παρόντες Ελληνες (...) το θέμα αγγίζει τα όρια του γελοίου (...) αυτό είναι, ίσως, το πρώτο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ: «Την άνοιξη του 2002 ο κ. Καραμανλής και η κ. Μπακογιάννη έκαναν μια στρατηγική συμφωνία (...) προέβλεπε τα εξής: Η κυρία Μπακογιάννη θα εγκατέλειπε το κόμμα για το δήμο Αθηναίων. Ο κ. Καραμανλής θα στηριζόταν από την οικογένεια Μητσοτάκη στις εκλογές του 2004. Η κ. Μπακογιάννη θα έμπαινε στην κυβέρνηση στον πρώτο ανασχηματισμό, στη θέση της υπουργού Εξωτερικών» (το «κάρφωμα» από τον Μ. Κοττάκη στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΕΙΝΑΙ ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΗΣ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟΥΣ: «Το βασικό ζητούμενο για μας δεν είναι η εκλογική αναμέτρηση, αλλά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε να έχει η Αθήνα την αριστερή δημοτική παρέμβαση που της αξίζει» (ο Α. Τσίπρας στην «ΑΥΓΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ