Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Κεμάλ Οκουγιάν

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας Κεμάλ Οκουγιάν
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας Κεμάλ Οκουγιάν
Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα - έπειτα από πρόσκληση της ΚΕ του ΚΚΕ - του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας Κεμάλ Οκουγιάν.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη συναντήθηκε στον Περισσό με αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και αντάλλαξαν απόψεις για το συντονισμό και τη στενότερη συνεργασία των δυο κομμάτων σε ζητήματα που αφορούν το κομμουνιστικό κίνημα, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ και τους κοινούς αγώνες των εργαζομένων των δύο χωρών, καθώς και τις εξελίξεις που σημειώνονται στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, στο Ιράν και την ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια μέρα ο Κεμάλ Οκουγιάν είχε συναντήσεις με αντιπροσωπείες του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Χτες Πέμπτη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας, πριν την αναχώρησή του, συναντήθηκε με αντιπροσωπείες του Πολιτιστικού Τμήματος, της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Εργατικού - Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, παραχώρησε συνεντεύξεις στην τηλεόραση του «902» και στο «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ