Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συζήτησαν για τα προβλήματα της ελαιοπαραγωγής

Με αντιπροσωπεία της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, στην οποία επικεφαλής ήταν ο ευρωβουλευτής Βασίλης Εφραιμίδης,συναντήθηκε χτες το προεδρείο της τριτοβάθμιας συνεταιριστικής οργάνωσης "Ελαιουργική".

Στη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της "Ελαιουργικής", Γ. Γιανναδάκης,ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λάδι, αλλά και για την αναθεώρηση της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς λαδιού που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την επόμενη βδομάδα. Ακόμα τόνισε ότι οι προτεινόμενες αλλαγές για το λάδι είναι προς το χειρότερο, η αλλαγή επιδότησης του λαδιού ανά δέντρο και η κατάργηση της παρέμβασης θα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις για την ελαιοκαλλιέργεια στην Ελλάδα.

Ο Βασ. Εφραιμίδης αναφέρθηκε στις επανειλημμένες παρεμβάσεις που έχει κάνει το ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο, τις προτάσεις και τροποποιήσεις που έχει καταθέσει για την προστασία της ελαιοκαλλιέργειας στη χώρα μας και του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών και δήλωσε ότι το ίδιο θα πράξει και στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής την ερχόμενη Τετάρτη 17 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ