Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες δημοτικών κινήσεων

Κάλεσμα προς το λαό του Αιγάλεω απευθύνει η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" (ΔΑΣ) για την Κυριακή 5 Απρίλη, στις 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης "Γ. Ρίτσος", όπου θα γίνει η ανακήρυξη υποψήφιου της παράταξης.

Στόχος της ΔΑΣ, όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της, είναι μια νέα διοίκηση, η οποία θα αντιπαλέψει την πολιτική που θέλει το δήμο πιστό κυβερνητικό αντίγραφο, κερδοσκοπική επιχείρηση, φοροεισπρακτικό μηχανισμό και το δημότη στο περιθώριο. Μια νέα διοίκηση που θα διεκδικήσει μαζί με το λαό και τους φορείς του τα δικαιώματά του και όσα του ανήκουν.

  • Διάλεξη - συζήτηση, με θέμα "Τα φύτρα της λαϊκής εξουσίας και η εμπειρία της Λαϊκής Αυτοδιοίκησης τα χρόνια του ΕΑΜ. Διδάγματα και συμπεράσματα για το σήμερα και το μέλλον", διοργανώνει αύριο, Παρασκευή, στις εφτά το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου, στην οδό Ανακρέοντος 60, η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου".Εισηγητής στη συζήτηση θα είναι ο ιστορικός Χρήστος Τσιντζιλώνης.
  • Σε ανοιχτή σύσκεψη - συγκέντρωση καλεί τα μέλη και τους φίλους της η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Βριλησσίων" με σκοπό την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου και τον καθορισμό των στόχων για τις επόμενες εκλογές. Η συγκέντρωση θα γίνει στο "Στέκι της Νεολαίας" (Ολύμπου και Φλωρίνης), την ερχόμενη Κυριακή 5 Απρίλη στις 10.30 το πρωί.
  • Η Διοικούσα Επιτροπή της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας" καλεί τα μέλη και τους φίλους της να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Απρίλη, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου). Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει η ανακήρυξη επικεφαλής της ΔΔΕ και υποψήφιου δημάρχου και ο προγραμματισμός της προεκλογικής μάχης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ