Παρασκευή 3 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

"ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ σε χλωρό κλαρί". Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, που διοργάνωσε η Αχτιδική Επιτροπή Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ, μίλησε χτες το απόγευμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ (σελίδα 9).ΜΕΤΩΠΟ κατά της Σένγκεν. Σύσκεψη - συζήτηση, με θέμα "Δημιουργία μετώπου ενάντια στις συνέπειες της Συνθήκης Σένγκεν", διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 8 Απρίλη, στις 7.30 μμ, στο Αμφιθέατρο 3 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (σελίδα 10).

ΣΕ ΔΕΚΑΕΤΗ κάθειρξη καταδικάστηκε στη Γαλλία ο Μορίς Παπόν, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως γενικός γραμματέας της Νομαρχίας του Μπορντό, την περίοδο της, συνεργαζόμενης με τους ναζί, κυβέρνησης Βισί (σελίδα 13).

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ τα προβλήματα που υπάρχουν στην πρόνοια, η κυβέρνηση προχωράει με νομοσχέδιο στην όξυνση των προβλημάτων παροχής υπηρεσιών και επιχειρεί να περάσει σαν πανάκεια για τη λύση τους το ζήτημα της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της πρόνοιας, της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού (σελίδα 23).

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ για να υποσχεθούμε κι εμείς ότι ήρθαμε να λύσουμε τα προβλήματα. Αγώνα υποσχόμαστε", σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής σε σύσκεψη στον Αγιο Αρτέμιο (σελίδα 24).

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μέσα σε έξι μήνες, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας αντιμετώπισε με απαράδεκτο τρόπο τους διαμαρτυρόμενους παραπληγικούς. Χτες - εκτός του ότι μια διμοιρία αστυνομικών έφραξε την είσοδο του υπουργείου - οι παραπληγικοί περίμεναν πάνω από πέντε ώρες, χωρίς να μπορέσουν να συναντήσουν, τελικά, τον υπουργό Κ. Γείτονα (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ