Παρασκευή 8 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στις 19 Ιούνη αρχίζουν οι Γενικές Εξετάσεις

Από την Παρασκευή 19 Ιούνη μέχρι και το Σάββατο 27 Ιούνη θα διεξαχθούν φέτος οι Γενικές Εξετάσεις στα μαθήματα Δέσμης για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ την ίδια περίοδο θα γίνουν και οι εξετάσεις των υποψηφίων από τα τμήματα ειδικότητας των ΤΕΛ. Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα γίνουν από τη Δευτέρα 29 Ιούνη μέχρι την Παρασκευή 3 Ιούλη.

Οι υποψήφιοι όλες τις μέρες των εξετάσεων πρέπει να προσέρχονται στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 7 π.μ., ενώ οι υποψήφιοι από τα τμήματα ειδικότητας των ΤΕΛ πρέπει να εισέρχονται το αργότερο στις 9.30 π.μ. Για τα ειδικά μαθήματα που εξετάζονται απόγευμα, η προσέλευση των υποψηφίων πρέπει να γίνεται μέχρι τις 5.30 μμ.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους Δέσμης έχει ως εξής:

  • Στις 19 Ιούνη οι υποψήφιοι Α,Β και Γ Δέσμης θα εξεταστούν στην Εκθεση,ενώ στις 20 Ιούνη στο ίδιο μάθημα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι της Δ Δέσμης.
  • Στις 22 Ιούνη οι υποψήφιοι της Α και Β θα εξεταστούν στη Φυσική,ενώ της Γ στα Αρχαία Ελληνικά.Οι υποψήφιοι της Δ θα εξεταστούν στην Πολιτική Οικονομία στις 23 Ιούνη.
  • Στις 24 Ιούνη οι υποψήφιοι της Α θα εξεταστούν στα Μαθηματικά,της Β στη Βιολογία και της Γ στην Ιστορία, ενώ της Δ θα εξεταστούν στην Ιστορία στις 25 Ιούνη.
  • Στις 26 Ιούνη της Α και Β Δέσμης θα εξεταστούν στη Χημεία και της Γ στα Λατινικά.Στα Μαθηματικά θα εξεταστούν οι υποψήφιοι της Δ Δέσμης στις 27 Ιούνη.

Για τους υποψήφιους από τα τμήματα ειδικότητας των ΤΕΛ το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής:

Στις 19 Ιούνη στην Εκθεση.Στις 22 Ιούνη στα Μαθηματικά.Στις 24 Ιούνη στη Γλώσσα Προγραμματισμού Cobol,στα Στοιχεία Ανάπτυξης και Παθολογίας του Ανθρώπινου Οργανισμού και στον Ελεγχο Προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας.Στις 25 Ιούνη στην Πολιτική Οικονομία,στα Εφαρμοσμένα Ηλεκτρονικά και στην Αντοχή Υλικών.Στις 26 Ιούνη στα Στοιχεία Μηχανών,στις Ηλεκτρικές Μηχανές και στα Ναυπηγεία.Στις 27 Ιούνη στην Οργάνωση και Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων και στη Γενική Χημεία ΙΙ.

Το πρόγραμμα για τις εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα έχει ως εξής:

  • Τη Δευτέρα 29 Ιούνη το πρωί θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στο Ελεύθερο Σχέδιο και τα Αγγλικά,στις 30 Ιούνη το πρωί στο Γραμμικό Σχέδιο,την 1η Ιούλη το πρωί στα Γαλλικά και το απόγευμα στα Ιταλικά,στις 2 Ιούλη το πρωί στην Αρμονία και το απόγευμα στα Γερμανικά και στις 3 Ιούλη το πρωί οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Υπαγόρευση Μουσικού Κειμένου.
  • Η εξέταση των αποφοίτων από τμήματα ειδικότητας των ΤΕΛ στα ειδικά μαθήματα του Ελεύθερου Σχεδίου - που είναι και μάθημα ειδικότητας του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών - του Γραμμικού Σχεδίου και των Ξένων Γλωσσών, είναι κοινή με αυτή των υποψηφίων των Γενικών Εξετάσεων.
  • Η υγειονομική εξέταση και τα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ θα γίνουν από τις 27 Ιούνη μέχρι και τις 3 Ιούλη.Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από τα μαθήματα του Ελεύθερου και του Γραμμικού Σχεδίου που είναι έξι ώρες, ενώ η εξέταση του ειδικού μαθήματος της Υπαγόρευσης Μουσικού Κειμένου (DICTEE) είναι 20 λεπτά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ