Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με το ζόρι...

Με το ζόρι νικητή των εκλογών στον Πειραιά θέλει το ΠΑΣΟΚ τον Χρήστο Φωτίου. Πέρα από τον πακτωλό των χρημάτων, που έχει, ήδη, διαθέσει (από ποιους χρηματοδότες, άραγε;), και η κυβέρνηση ολόκληρη έχει τεθεί στην υπηρεσία του.

Στα προχτεσινά εγκαίνια του πολυτελέστατου εκλογικού του κέντρου, παραβρέθηκε το μισό σχεδόν Υπουργικό Συμβούλιο. Παρόντες ήταν οι: Αλ. Παπαδόπουλος, Γ. Ρωμαίος, Μ. Παπαϊωάννου, Στ. Σουμάκης. Λ. Παπαδήμας, Αν. Φούρας, Δ. Ρέππας και Κ. Λαλιώτης, ενώ χαιρέτισε ο Γ. Παπανδρέου. Παρόντες ήταν ακόμα, μεταξύ άλλων, ο Γ. Κατσιφάρας και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρ. Πολυζωγόπουλος, ενώ ο μητροπολίτης Πειραιά Καλλίνικος, γνωστός για τις φασιστικές και αντικομμουνιστικές του πεποιθήσεις, του έστειλε τις ευχές και τις ευλογίες του.

Οφείλουμε, πάντως, να δηλώσουμε ότι συμφωνούμε με τον Χρ. Φωτίου, όταν λέει ότι "η δημοκρατική παράδοση αυτής της πόλης δεν ανέχεται άλλη προδοσία, άλλη ταλαιπωρία, άλλη υποβάθμιση". Για τους λόγους αυτούς ακριβώς, πρέπει και θα καταψηφιστεί από τον πειραϊκό λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ