Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες της ΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ:

  • Τη Δευτέρα στις 9 το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης νομαρχίας Αθήνας - Πειραιά, Σπύρος Χαλβατζής,και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας, της ΝΑΣ, Θεοχάρης Παπαμάργαρης,θα περιοδεύσουν στο Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι.
  • Την Τρίτη στις 9 το πρωί ο Γιάννης Σταυρόπουλος,υποψήφιος της ΝΑΣ, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΚ, ενώ στις 11.30 το πρωί ο Θ. Παπαμάργαρης θα κάνει περιοδεία στο ξενοδοχείο "Αστέρας Βουλιαγμένης". Στις 6 το απόγευμα ο Δημήτρης Φέτσης,υποψήφιος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στα μαγαζιά της Κυψέλης.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ:

  • Η ΝΑΣ Δυτικής Αττικής διοργανώνει συγκέντρωση, σήμερα στις 9.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία στις Ερυθρές. Θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Αντώνης Χοροζάνης.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

  • Η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στη Δραπετσώνα και την Τρίτη στο Πέραμα, ενώ ο νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά και υποψήφιος της ΝΑΣ Γιώργος Λαγονίκας θα περιοδεύσει την Τρίτη 22 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι.

ΠΡΕΒΕΖΑ:

  • Την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί ο υποψήφιος νομάρχης Πρέβεζας Γιάννης Νόβας θα μιλήσει για την ελπιδοφόρα πορεία του συνδυασμού και για τα προβλήματα της περιοχής που ζητάνε λύση. Η συγκέντρωση θα γίνει στα γραφεία της Πανηπειρωτικής, πίσω από το παλιό δημαρχείο της Αθήνας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ