Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΗΣ
Στείλτε από τις κάλπες δυνατό μήνυμα

Περιοδεία του υποψήφιου νομάρχη της ΝΑΣ στο Κέντρο Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας

Τη σημασία που έχουν οι επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές για τη μορφή και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισήμανε ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ), σε περιοδεία που πραγματοποίησε χθες το πρωί, μαζί με τον υποψήφιο του συνδυασμού Νίκο Μπατιστάτο και τον Αντώνη Αντύπα, στέλεχος της ΝΑΣ, στο Κέντρο Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας.

"Ολοι συμφωνούμε ότι πρέπει να εκλεγούν καλοί δήμαρχοι και νομάρχες που θα ασχολούνται με την καθαριότητα, το πράσινο και όλα τα υπόλοιπα. Μόνο αυτό όμως, δεν αρκεί. Σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται να πρυτανεύσουν δήμαρχοι και νομάρχες που θα αντιδράσουν και θα διεκδικήσουν από την κυβέρνηση και τον κρατικό προϋπολογισμό, κονδύλια", τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης.

Χαρακτήρισε "λαίλαπα και οδοστρωτήρα" για τα λαϊκά στρώματα τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση, και συμπλήρωσε: "Σε πολλούς από σας, ίσως να επικρατεί η αντίληψη ότι η κατάσταση είναι μονόδρομος. Ομως υπάρχει τρόπος για για να μην πληρώσουν τα διόδια για την ΟΝΕ μόνο οι εργαζόμενοι και ο λαός. Ο δρόμος του αγώνα".

Για την κατάργηση του 8ωρου, την κατάργηση των εργασιακών συμβάσεων μίλησε ο Νίκος Μπατιστάτος."Ολα αυτά είναι μια αρρώστια, που στη χώρα μας ξεκινάει από την κυβερνητική πολιτική. Το μέλλον της Εθνικής Τράπεζας με τα σημερινά δεδομένα είναι η ιδιωτικοποίηση. Τα πράγματα δε θα διορθωθούν από την πρώτη μέρα. Ομως είναι σημαντικό να αναδειχτούν τοπικοί άρχοντες που θα οργανώνουν τον αγώνα και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες".

Ο Θ. Παπαμάργαρης μίλησε ακόμα και για το μήνυμα που πρέπει να στείλουν οι δημότες όταν σταθούν μπροστά στις κάλπες. "Το βράδυ της 11ης Οκτώβρη, η κυβέρνηση πρέπει να μετρήσει λιγότερους δήμους, πρέπει να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα, ψηφίζοντας ΝΑΣ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ