Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ
Ψήφος αντίστασης και εμπιστοσύνης

Ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Ζαχαριάδη, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Πολιτών"

Την εμπιστοσύνη και την ψήφο των δημοτών της Τριανδρίας, για να συνεχίσει τους αγώνες και το δημιουργικό του έργο, που σταμάτησε την περασμένη τετραετία, ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ζαχαριάδης,μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Πολιτών Τριανδρίας". Οπως τόνισε ο Δ. Ζαχαριάδης, ό,τι ουσιαστικό έργο έγινε σε τούτη την πόλη πραγματοποιήθηκε με πρωτοποριακούς αγώνες, οι οποίοι αποτελούν παρακαταθήκη για τους αγώνες που έρχονται. "Πατάμε σταθερά στο σήμερα, οραματιζόμενοι το αύριο, με όλη την εμπειρία που υπάρχει, πάντα δημιουργικά, προγραμματισμένα, μαχητικά και διεκδικητικά, μαζί με το λαό ως σύμμαχο, συμπαραστάτη και συνδημιουργό", είπε.

"Αγωνιζόμαστε, συνέχισε, για ένα δήμο διεκδικητικό και μαχητικό, που δε θα περιορίζεται σε γραφειοκρατική δραστηριότητα στα πλαίσια του συστήματος. Ενα δήμο, που δε θα ασκεί φοροεισπρακτική πολιτική, αλλά ούτε θα αρκείται στα ψίχουλα που πετούν στους διαδρόμους των υπουργείων, ανταλλάσσοντάς τα με τη σιωπή μας, όπως συμβαίνει με τις άλλες δυνάμεις. Δε θέλουμε και δεν μπορούμε να είμαστε οι υποτακτικοί των όποιων υπουργών, τα "καλά παιδιά", που κλείνουν τα μάτια μπροστά στη μάστιγα της ανεργίας, την υποαπασχόληση, την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, την άρση της μονιμότητας των εργαζομένων. Δεν μπορούμε να συναινέσουμε στα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, τα λεγόμενα ΤΣΑ, τα οποία θα εφαρμοστούν μέσω του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. Δεν μπορούμε να συναινέσουμε στην καταβαράθρωση του ασφαλιστικού μας συστήματος και στο ξεπούλημα των κερδοφόρων επιχειρήσεων".

Τέλος, κάλεσε τους κατοίκους της Τριανδρίας να ψηφίσουν διαφορετικά από αυτούς που βολεύονται και δεν αντιστέκονται στο κατεστημένο, να εμπιστευτούν τους αγωνιστές, που μαζί με το λαό προσπαθούν να δώσουν την απαιτούμενη ποιότητα και ανάπτυξη στην τοπική κοινωνία, τόσο σε κοινωνικά προγράμματα, όσο και στην υλοποίηση ενός τολμηρού και ρεαλιστικού έργου με βάση τις ανάγκες των δημοτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ