Τρίτη 30 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κηφισός της ταλαιπωρίας...

Σοβαρή ταλαιπωρία περιμένει σήμερα πάλι τους οδηγούς που κινούνται στον Κηφισό - και στο ρεύμα προς Πειραιά και στο ρεύμα προς Λαμία - καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για την αντικατάσταση των γραμμών του ΟΣΕ στο ύψος του Δήμου Ρέντη, ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει έργα κάλυψης του ποταμού.

Να σημειώσουμε ότι από την περασμένη βδομάδα, που ξεκίνησαν οι εργασίες, δημιουργείται καθημερινά έντονο κυκλοφοριακό κομφούζιο και οι ουρές των αυτοκινήτων σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν αρκετά χιλιόμετρα, καθώς για τη διέξοδο των οχημάτων λειτουργεί μια πλήρως ανεπαρκής παράκαμψη.

Το πρόβλημα θα ενταθεί από σήμερα, καθώς θα ξεκινήσουν εργασίες για την αντικατάσταση των γραμμών του ΟΣΕ αυτή τη φορά στο ρεύμα του Κηφισού προς τη Λαμία, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Απρίλη, που θα συνοδευτούν ξανά με την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στην πλευρά αυτή της Λεωφόρου.

Σαν να μην έφταναν αυτά, το ΥΠΕΧΩΔΕ ανακοίνωσε ξαφνικά ότι λόγω των εργασιών για την κάλυψη του Κηφισού από τον ανισόπεδο κόμβο της Πέτρου Ράλλη μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφ. Καβάλας, θα γίνεται τμηματική περικοπή της μιας από τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας στα σημεία αυτά και στο ρεύμα που κατευθύνεται προς τον Πειραιά.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα τμήματα στα οποία θα περιοριστούν σταδιακά οι λωρίδες από 4 σε 3 θα έχουν μήκος κάθε φορά 200 μέτρα, ενώ το χρονικό διάστημα περιορισμού του κάθε τμήματος θα είναι 50 μέρες περίπου.

Η μετ' εμποδίων δηλαδή πορεία των οχημάτων στον Κηφισό θα συνεχιστεί για πολλούς μήνες, ίσως και χρόνια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ