Τρίτη 30 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συκοφαντίες κατά των εργαζομένων

Το νέο γενικό γραμματέα του Δήμου κατηγορούν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Θεσσαλονίκης για ανακρίβειες που περιέχονται σε έκθεσή του. Οι εργαζόμενοι θέτουν το ερώτημα μήπως η επιτακτική ανάγκη για συκοφάντηση των δημοτικών υπαλλήλων γίνεται καθώς αυτοί αποτελούν εμπόδιο για όποιες επιθυμίες ιδιωτικοποιήσεων από πλευράς διοίκησης του δήμου.

Οσον αφορά τον ισχυρισμό του γενικού γραμματέα ότι η παραγωγικότητα του Δήμου είναι χαμηλή, στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης (ΣΕΔΘ) σημειώνει: "Τα αίτια της χαμηλής παραγωγικότητας, όπου βέβαια αυτή παρατηρείται, καλό θα ήταν ν' αναζητηθούν σ' άλλους λόγους αντί να χρεώνονται στους εργαζόμενους. Γιατί χωρίς μηχανολογικό εξοπλισμό και μόνο με τα χέρια, αυτονόητο είναι ότι δεν είναι δυνατό να μιλούμε για παραγωγικότητα σε νευραλγικές υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα. Και όμως η πόλη είναι καθαρή από τις προσπάθειες των εργαζομένων, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου. Ακόμη οι τεχνικές υπηρεσίες δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν χωρίς υλικά".

Τέλος, ο ΣΕΔΘ αφού παραθέτει για μια ακόμη φορά τις προτάσεις του, τονίζει ότι είναι πολλά τα κακώς κείμενα στο Δήμο Θεσσαλονίκης εδώ και πολλά χρόνια και δε θα εξαφανιστούν με στείρες αντιπαλότητες και κριτικές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ