Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συναντήσεις Σημίτη με πολιτικούς αρχηγούς

Κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά από αύριο ο πρωθυπουργός, με θέμα τις συνέπειες του σεισμού και την αντιμετώπισή τους, όπως ανακοίνωσε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ειδικότερα, αύριο Σάββατο, θα συναντηθεί διαδοχικά στις 11.45 π.μ. με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, στις 12.30 μ.μ. με τον πρόεδρο του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλο, στις 1.15 μ.μ. με τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλα, ενώ τη Δευτέρα στις 11.30 π.μ. θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Καραμανλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή σχετική ερώτηση έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι "δεν πρόκειται η πορεία μας προς την ΟΝΕ να διαταραχθεί" εξαιτίας των σεισμών. Και πρόσθεσε: "Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα - όσο αναπάντεχα κι αν είναι - και παράλληλα να συνεχίσει αδιατάραχτα την πορεία της".

Οσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί, ο Δ. Ρέππας περιορίστηκε να αναφερθεί γενικόλογα στην προσπάθεια που εξελίσσεται "για να αντιμετωπίσουμε", όπως είπε, τα προβλήματα, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι "από την πλευρά μας καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ