Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Ακατάλληλες εργατικές κατοικίες

Επικίνδυνο και ακατάλληλο για στέγαση έκρινε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καισαριανής το συγκρότημα εργατικών πολυκατοικιών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τζον Κένεντι και Φωκαίας και στο οποίο διαμένουν 50 άτομα. Ακατάλληλοι επίσης κρίθηκαν δύο παιδικοί σταθμοί του δήμου, ενώ εξετάζονται και άλλα σχολικά κτίρια της περιοχής καθώς οι διευθυντές των σχολείων κατέθεσαν αίτηση αυτοψίας.

Συνολικά οι αιτήσεις αυτοψίας στην Καισαριανή έχουν φτάσει τις 150. Μέχρι χτες τα συνεργεία του δήμου είχαν εξετάσει 30 κτίρια, από τα οποία δέκα κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλα, αλλά επισκευάσιμα.

Η δημοτική αρχή αποφάσισε την προσωρινή στέγαση των κατοίκων των εργατικών κατοικιών στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου, ενώ βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν πρόσθετων αναγκών.

Ο δήμαρχος Καισαριανής δήλωσε στο "Ρ": "Ημασταν τυχεροί γιατί αν βρισκόμασταν και εμείς στην ίδια μοίρα με το Μενίδι και τις άλλες περιοχές που χτυπήθηκαν περισσότερο από το σεισμό, θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη δυσκινησία του κρατικού μηχανισμού ο οποίος για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ανεπαρκής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ