Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Σημείωσε τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της δεκαετίας!

Το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό άλμα της τελευταίας δεκαετίας σημείωσε την περασμένη Κυριακή ο «Ριζοσπάστης», αφού σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία και μόνο στην περιοχή Αθήνας - Πειραιά πουλήθηκαν 28.342 φύλλα, 3.503 περισσότερα από τις 2 του περασμένου Απρίλη (τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές) που είχαν διακινηθεί 24.839 φύλλα!

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κέρδισαν το στοίχημα που είχαν βάλει για πλατιά διακίνηση της εφημερίδας του Κόμματος και ταυτόχρονα των θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής για το 16ο Συνέδριο. Οι στόχοι που είχαν τεθεί ήταν υψηλοί, αλλά ταυτόχρονα - όπως άλλωστε φάνηκε - εφικτοί και επιτεύξιμοι. Η πανεξόρμηση στέφθηκε με επιτυχία, όλο το κομματικό και ΚΝίτικο δυναμικό ήταν στο πόδι από νωρίς το πρωί και ο «Ρ» έγινε ανάρπαστος στις συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και στους χώρους δουλιάς και όπου αλλού διακινήθηκε.

Το κυκλοφοριακό αυτό άλμα εκτός των άλλων επιβεβαιώνει ότι η πολιτική του ΚΚΕ συναντά τη λαϊκή αποδοχή. Αποτελεί ένα πλήγμα στο φράγμα της σιωπής και της παραπληροφόρησης που τα αστικά ΜΜΕ έχουν επιβάλει στο ΚΚΕ, αποσιωπώντας ή ακόμα διαστρεβλώνοντας τις πολιτικές του θέσεις. Οι κομμουνιστές της Αττικής φρόντισαν από την πρώτη μέρα δημοσίευσης των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο να φτάσουν αυτές όσο πιο πλατιά γίνεται στα λαϊκά στρώματα, ένας στόχος που θα συνεχίσουν να παλεύουν ως το Συνέδριο, οπλισμένοι πια με την αισιοδοξία και τη δύναμη μιας καλής αρχής.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ