Τρίτη 12 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Ενα μήνυμα για τα παιδιά με τη σφεντόνα...

«Είναι δυνατόν ν' αδιαφορήσουμε, όταν στην Παλαιστίνη, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σκοτώνονται παιδιά ή μένουν ανάπηρα σ' όλη τους τη ζωή;». Ενα ερώτημα, που οι μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου απευθύνουν σε όλους εμάς, στους ίδιους τους τους εαυτούς... Αλλο ένα από τα πολλά μηνύματα μαθητών, που συγκέντρωσε η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου, για τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Μηνύματα που θα παραδοθούν στον πρέσβη της Παλαιστίνης, την επόμενη Κυριακή 17 του Δεκέμβρη,κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, που διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου και η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», στο δημαρχείο της πόλης και είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Παλαιστίνης. Στο χώρο της εκδήλωσης, θα λειτουργήσει έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ενός ολόκληρου λαού, για να αποκτήσει πατρίδα.

Στη συγκεκριμένη προσπάθεια, συμμετέχουν μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης, αθλητικοί και πολιτιστικοί φορείς, σύλλογοι γονέων και γυναικών, άνθρωποι της διανόησης και καλλιτέχνες, οι οποίοι, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, μέσα απ' αυτήν την εκδήλωση, υιοθετούν «το παιδί με τη σφεντόνα» σαν σύμβολο αντίστασης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ