Τρίτη 11 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του Κόμματος πραγματοποιεί την Παρασκευή, 14/1, περιοδεία και ομιλία από κλιμάκιό της στον Μούδρο. Επίσης, την Κυριακή, 23/1, περιοδεία και ομιλία στην Ατσική και την Πέμπτη, 27/1, στη Μύρινα και στον Κάσπακα.

Η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή, 14/1, στις 7μ.μ., στα γραφεία της (Τερψιθέας 6).

Το Σάββατο, 15 Γενάρη, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο «Διογένης» (Ελεούσα, τηλ. 61.852), στις 9 μ.μ..

Περιοδεία και συγκέντρωση με ομιλητή τον Σπ. Χαλβατζή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16/1, στην Αίγινα. Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει στις 9.30 π.μ. επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας, στις 11 π.μ., σύσκεψη με φορείς του νησιού στο Δημαρχείο και συνάντηση με τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 17.00 πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στο κέντρο «Ιππόκαμπος» με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την Εκλογική Διακήρυξη του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ