Τρίτη 11 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΤΡΟΠΗ!
Παρασημοφορούν τους δολοφόνους των λαών!

Νέο άλμα στην υποτέλεια και ΝΑΤΟφροσύνη έκανε η κυβέρνηση Σημίτη, φθάνοντας στο σημείο να παρασημοφορεί τους δολοφόνους των λαών, τους στρατηγούς του ΝΑΤΟ. Χτες, ο υπουργός Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλος παρασημοφόρησε εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου, με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής τον τέως πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, στρατηγό Κλάους Νάουμαν, για «τη συμβολή του στη σχεδίαση και υλοποίηση της Νέας Δομής της Συμμαχίας, στην οποία περιλαμβάνεται και το Υποπεριφερειακό Στρατηγείο Νοτιοκεντρικής Ευρώπης στον Τύρναβο»(!).

Κατά την τελετή της παρασημοφόρησης, ο Τσοχατζόπουλος εξέφρασε τη χαρά του, καθώς - όπως τόνισε - αποτελεί επιβεβαίωση της άριστης συνεργασίας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με το Γερμανό στρατηγό. Από την πλευρά του, ο Νάουμαν δήλωσε συγκινημένος για την τιμή που του έγινε και αισιόδοξος ότι η «μεταμόρφωση του ΝΑΤΟ» θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του 21ου αιώνα.

Είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση Σημίτη αισθάνεται υπερήφανη που συμμετέχει ενεργά στα εγκλήματα της συμμορίας των ΝΑΤΟικών δολοφόνων και στη νέα δομή του παγκόσμιου χωροφύλακα και επιχειρεί να δηλητηριάσει με τη δουλοπρέπειά της τον ελληνικό λαό. Δε θα της περάσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ