Σάββατο 23 Μάρτη 2013 - Κυριακή 24 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Πορευόμενοι προς το 19ο Συνέδριο

Μελετώντας τις Θέσεις του Κόμματος για το 19ο Συνέδριο, τις θεωρώ εμπεριστατωμένες. Φωτογραφίζουν σωστά την εσωτερική και εξωτερική παγκόσμια οικονομική πολιτική κατάσταση του καπιταλιστικού συστήματος. Το ΚΚΕ όταν επικαλείται Ανυπακοή - Ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος διακυβέρνησης που είναι σαπισμένο, δεν μπλοφάρει. Τι κι αν το έσωσε ο 1ος Παγκόσμιος και ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος;

Η αειφόρος ανάπτυξη, η παγκοσμιοποίηση, η ενοποίηση τραπεζών και βιομηχανιών, ο στείρος ανταγωνισμός, η διακίνηση εμπορευμάτων, κεφαλαίων, εργαζομένων είναι το ίδιο σκηνικό της ιμπεριαλιστικής δράσης που γεννάει πολέμους ανεργία και φτώχεια.

Χρειάζεται οργάνωση, ιδεολογική κατάρτιση, ταξική συνείδηση, διαφώτιση στα εργοστάσια, στα χωράφια, στα σχολειά, στις γυναίκες, στη νέα γενιά, σε κάθε γειτονιά. Η συμπεριφορά μας να αποτελεί παράδειγμα, τα ιδανικά μας για μια κοινωνία ανθρώπινη, η στρατηγική μας οργάνωση σε ταξική βάση.

Με οδηγό τον Μαρξισμό-Λενινισμό, με την εμπειρία που δίνει ο αγώνας μας αλλά και οι πάνω από 94 χρόνια αγώνες του Κόμματος μάς δείχνουν το δρόμο. Το Σοσιαλισμό που γνωρίσαμε πρώτα απ' όλα στην ΕΣΣΔ αλλά και στις άλλες χώρες, και μελετήσαμε τις αιτίες των ανατροπών. Ολοι μαζί με την τακτική και στρατηγική του Κόμματος και στόχους δράσης έτσι ώστε η νίκη να είναι της εργατιάς και των άλλων εργαζομένων.

ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 19ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ


Ευθύμιος Πολυζώης
ΚΟΒ Ιτέας Φωκίδας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ