Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Στο στόχαστρο οι λαοί
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.10, σε επανάληψη, το χρονικό του πολέμου. Ενα μικρό χρονικό για τις αιτίες, τις αφορμές του πολέμου και τις αντιδράσεις των λαών. Επιμέλεια - παρουσίαση: Τ. Σέγκος.
  • Στις 18.45, στην εκπομπή Πολιτική Επικαιρότητα, σε επανάληψη, τις ομιλίες, ρεπορτάζ και εικόνες από το μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο και την πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία που έγινε την Τετάρτη στην Αθήνα.
  • Στις 19.30, στην εκπομπή «AUTO SPRINT LIVE», ο Στράτος Φωτεινέλης, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητάει με τον Δ. Χιωτίδη, πρόεδρο της ΠΑΛΑΣ και τον Κ. Πατσουρέα, συνδιοργανωτή του πρώτου DRIFT CHALLENGE στην πίστα των Μεγάρων, για το θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και για την επικαιρότητα του ελληνικού και ξένου χώρου από το ΣΑΝ ΡΕΜΟ μέχρι την πίστα των Σερρών.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή «Προεκτάσεις», που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, μια συζήτηση με τους καλεσμένους του με θέμα τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την εξελισσόμενη πολεμική επίθεση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ