Σάββατο 5 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣδιαδικασίες, με τις οποίες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεπουλά τις δημόσιες επιχειρήσεις στο νομό, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ (σελίδα 14).

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ και εντείνονται οι αντιδράσεις κατά της απόφασης των Βρετανών «μάνατζερ» της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» να «κόψουν» την πτήση για τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, με πρόσχημα ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα καταστήσουν «κερδοφόρο» το συγκεκριμένο υπερπόντιο δρομολόγιο της εταιρίας (σελίδα 20).

ΟΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ του Αμερικανού πρέσβη και οι «συμβουλές» των ευρω-εταίρων μας να «ξεχάσουμε» το Γιουγκοσλαβικό, εκτός της πρόθυμης κυβέρνησης, βρήκαν έδαφος και στα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία εν μία νυκτί διέγραψαν από τις ειδήσεις τους την καταστροφή που έγινε και τις επιπτώσεις που υφίσταται η χώρα αυτή, με το εμπάργκο που της έχει επιβληθεί και στο οποίο η «υπερήφανη» ΠΑΣΟΚική κυβέρνηση συμμετέχει ψυχή τε και σώματι (σελίδα 24).

ΣΤΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της θέσης του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, όσον αφορά στα καλλιτεχνικά έργα για το Μετρό, αναφέρεται η πρόσφατη ανακοίνωση του Επιμελητηρίου. Αφορμή, έδωσαν δημοσιεύματα εφημερίδων, μέσα από τα οποία έγινε προσπάθεια να φέρουν το ΕΕΤΕ αντίθετο με την τοποθέτηση των έργων του Γ. Ζογγολόπουλου και του Γ. Μόραλη στο Μετρό (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ