Τρίτη 8 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Νέες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται οι καθημερινές μικρές και μεγάλες κινητοποιήσεις του αντιπολεμικού κινήματος σε πολλές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

- Συζήτηση με θέμα «Ο πόλεμος στο Ιράκ, οι συνέπειές του και η πάλη των λαών» διοργανώνει η γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Περάματος, σήμερα Τρίτη, 8 Απρίλη, στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας. Στη συζήτηση θα μιλήσουν η Βέρα Νικολαΐδου, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ και πρώην δήμαρχος Νίκαιας και ο Νίκος Κατσαρός, διευθυντής του «Δημόκριτου» και αντιπρόεδρος των Ελλήνων Χημικών.

- Στο Λιμένα Θάσου, την Τετάρτη, 9 Απρίλη, αντιπολεμική εκδήλωση στις 12 το μεσημέρι.

- Στην Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη, 9 Απρίλη, αντιπολεμική συγκέντρωση στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

- Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, αντιπολεμική συναυλία με τον Νότη Μαυρουδή, αύριο Τετάρτη, 9 Απρίλη, στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης, διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και ο Σύλλογος Γυναικών.

- Επίσης στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, αντιπολεμική πικετοφορία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Απρίλη, στις 7 το απόγευμα που θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο Αγίου Παντελεήμονα. Τη διοργανώνει η Αντιπολεμική Επιτροπή Φορέων Πολίχνης.

- Στην Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, συγκέντρωση την Πέμπτη, 10 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στο πάρκο Ελευθερίας, διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης, το Συνδικάτο Οικοδόμων και η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Σταυρούπολης.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ασπρων Σπιτιών Αντίκυρας διοργανώνει, την Πέμπτη 10 Απρίλη στις 7.30 μ.μ., αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία μέχρι τη ΝΑΤΟική βάση καυσίμων.

- Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 12 Απρίλη, συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο Αγαλμα του Βενιζέλου διοργανώνουν η κίνηση «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», το ΠΑΜΕ και η ΕΔΥΕΘ.

- Στην Καβάλα, το Σάββατο, 12 Απρίλη, αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας.

- Στις Σέρρες, το Σάββατο, 12 Απρίλη, αντιπολεμική συγκέντρωση στις 7μμ στην πλατεία Ελευθερίας διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας διοργανώνει αντιπολεμικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Ελευθερίας, το Σάββατο 12 Απρίλη, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, μέλος της γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ