Παρασκευή 17 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ μιας πλαστής περιφερειακής ανάπτυξης επιχείρησε να φιλοτεχνήσει χτες στο Βόλο ο Κ. Σημίτης, ενώ η ΝΔ ξεκινά σήμερα το κεντρικό τριήμερο συνέδριο θέσεων, επιχειρώντας να δώσει μια εικόνα συσπείρωσης και νίκης. (σελίδες 14 - 15)

ΜΑΖΙΚΗ ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων, παρά την αστυνομοκρατία στην πύλη του εργοστασίου και την τρομοκρατία που ασκεί η διοίκηση της εταιρίας, στην πρώτη από τις δυο συνεχόμενες 24ωρες απεργίες που κήρυξε το σωματείο στην «Ελληνική Εταιρία Μπισκότων» (πρώην «Αλλατίνη»). (σελίδα 24)

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και αγωνιστική ετοιμότητα καλεί η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), καθώς και τα πολιτικά κόμματα να δεσμευτούν ότι θα πάρουν μέτρα προστασίας των βαμβακοπαραγωγών. (σελίδα 27)

«ΣΚΟΥΠΕΣ» άρχισαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου χτες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια διαφόρων αστυνομικών τμημάτων της πόλης 158 αλλοδαποί, μετά από την επιχείρηση που διοργάνωσε η Διεύθυνση της Αστυνομίας, με το πρόσχημα της πάταξης της εγκληματικότητας. (σελίδα 29)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ χτες στη Βουλιαγμένη το 11ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, παρουσία εκπροσώπων της ηγεσίας της αστυνομίας, του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και των πολιτικών κομμάτων. (σελίδα 29)

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ από το 11ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών πέντε άτομα, που είχαν παραπεμφθεί σε δίκη για πράξεις οι οποίες σχετίζονταν με τη φοβερή πλημμύρα της 21ης Οχτώβρη 1994 στην Αττική. Στην πλημμύρα εκείνη υπήρξαν ανθρώπινα θύματα και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές. Μεταξύ άλλων, είχε κινδυνεύσει να καταστραφεί ολοσχερώς το ιστορικό αρχείο του ΚΚΕ, που φυλασσόταν στους υπόγειους ορόφους των κεντρικών κομματικών γραφείων στον Περισσό. (σελίδα 30)

ΑΙΤΗΣΗ ασφαλιστικών μέτρων κατά της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ», κατέθεσε το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Αιτία, η τοποθέτηση εικαστικών έργων στο μετρό με απευθείας ανάθεση, γεγονός που παραβιάζει το νόμο 2557/97 για την καλλιτεχνική διακόσμηση δημοσίων κτιρίων.(σελίδα 33)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ