Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ - ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΟΧΙ στον περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών

Με ομόφωνη απόφασή του το ΔΣ του Ορειβατικού Φυσιολατρικού Ομίλου Νίκαιας καταδικάζει «όπως όλος ο δημοκρατικός κόσμος, με πολύ κατηγορηματικό τρόπο τις ενέργειες της κυβέρνησης, που διά του υπουργού της Δικαιοσύνης στρέφεται ανοιχτά κατά της ελεύθερης έκφρασης και της ελευθερίας του Τύπου».

Το ΔΣ του Ομίλου «τάσσεται κατά της φίμωσης των ιδεών και του περιορισμού των ελευθεριών κάθε πολίτη» και σημειώνει πως «τέτοιες μέθοδοι, που σκοπό έχουν την τρομοκράτηση και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, δεν περνάνε σήμερα. Θεωρούμε τη δίωξη του υπουργού Δικαιοσύνης εναντίον της εφημερίδας αναίτια και άδικη».

Θα υπερασπίσουμε την ελευθεροτυπία

Στα πλαίσια της αντιλαϊκής αυταρχικής κυβερνητικής πολιτικής που έχει στόχο την καταστολή και τη δίωξη όσων αντιστέκονται και αγωνίζονται ενάντια στις επιλογές της, όλων όσοι παλεύουν για την υπεράσπιση δικαιωμάτων και κατακτήσεων, εντάσσει την επίθεση εναντίον του «Ρ» και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Τριάδα» Νίκαιας.

Ο Σύλλογος εκφράζει τη συμπαράστασή του στην εφημερίδα και δηλώνει πως θα βρίσκεται στο πλευρό του στον αγώνα για την υπεράσπιση της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Τέλος, απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα τη δίωξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ