Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις
Ροδόπη

Σήμερα, 11 π.μ., περιοδεία στην αγορά της Κομοτηνής και στις καφετερίες του κέντρου της πόλης ( Π. Τεπερίδης και Ν. Φακιρίδης).

Θεσσαλονίκη

Σήμερα Σάββατοπεριοδείες: Στις 9 π.μ. περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά και το ΚΑΠΗ Χαλάστρας (Γιώργος Ρίσκος), στις 10 π.μ. περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά Νεάπολης (Σοφία Τσελεμπόνη), στις 12 μ. περιοδεία σε στέκια της νεολαίας της Θεσσαλονίκης (Κώστας Ζουράρις, Σάσα Καστούρα, Γιώργος Μπακογιώργος).

Πρέβεζα

Αύριο Κυριακή: Στην Τύρια, 10 π.μ. (Κ. Κωτσαντής).

Τη Δευτέρα, η ΝΕ καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση, στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα Σίτυ», στις 7 μ.μ., με θέμα: «Νέα τάξη πραγμάτων - Σύμφωνο Σταθερότητας και Δημοκρατικά δικαιώματα». Ομιλητής: Αγγελος Ρεμπής.

Αρτα

Σήμερα Σάββατο, συνεστίαση της ΚΟΒ Κομποτίου στον Αγιο Νικόλαο. Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κ. Αλυσανδράκης και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές.

Επίσης, σήμερα, περιοδείες θα γίνουν σε Αγιο Σπυρίδωνα, Κομπότι, Πέτα, Κλειστό, Ζυγό, Μελάτες.

Γιάννενα

Περιοδείες, σήμερα: 7 μ.μ. σε Πεστά, Μυροδάφνη, Πέρδικα (Αλέκος Σπύρου). 10 π.μ. Ιωάννινα (Αποστόλης Τασούλας). 9 π.μ. σε Βοτονόσι, Ανθοχώρι, Μέτσοβο, Μηλιά (Σοφοκλής Δρόσος). 7.30 μ.μ. Ελληνικό (Αποστόλης Τασούλας). 10 π.μ. σε Κεφαλόβρυσο, Βασιλικό.

Αγρίνιο

Σήμερα Σάββατο, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό.

Περιοδείες θα γίνουν σήμερα σε: Αγιο Κωνσταντίνο, παλαιό δημαρχείο (Χ. Μπούρας). Πάλαιρο 8 μ.μ. (Ν. Μωραΐτη, Θ. Κουγκέλη).

Λάρισα

Σήμερα Σάββατο: 6.30 μ.μ. Δασόλοφος, 7.30 μ.μ. Πολυδάμειο, 8 μ.μ. Ρηγαίο, 8.30 μ.μ. Κάτω Βασιλικά (Γιάννης Πατάκης).

Γερακάρι 7.30 μ.μ., 8.30 μ.μ. Ανάβρα (Π. Σίμος).

Νέο Περιβόλι 7 μ.μ. (Αγις Παπαστεργίου).

Αγναντερή - Μ. Μοναστήρι 11 π.μ., Δολίχη 6.30 μ.μ. και Λιβάδι 8.30 μ.μ. (Χ. Αρχοντής).

Μαρμαρίνη 7.30 μ.μ. (Ευαγγελία Ούντρια).

Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, 6 μ.μ. (Τ. Τσιαπλές).

Αγιος Θωμάς (Τ. Τσιόγκας).

Εύβοια

Σήμερα Σάββατο: Ο Κ. Πάλλης θα περιοδεύσει στα χωριά του Δήμου Αυλωναρίου, στην Τσαπουρνιά και το Αγριοβοτάνι ο Δ. Ραχιώτης, στον Θεολόγο ο Α. Τσακός. Σε σύσκεψη στη Σκύρο θα μιλήσει ο Γ. Αργύρης.

Βοιωτία

Σήμερα Σάββατο, ομιλίες και περιοδείες: στο Νεοχωράκι και την Καλλιθέα με τη Βάσω Γκιόκα. Στο Κυριάκι από τον Λουκά Λιάκο. Στο Στείρι από τον Λουκά Ζάκκα. Στη Δαύγεια από τον Γιώργο Γκικόπουλο.

Πέλλα

Οι υποψήφιοι βουλευτές Φουντάλης Μιχάλης και Καραβίτης Σίμος θα περιοδεύσουν σήμερα στα καφενεία της Κρύας Βρύσης και την Τετάρτη, στο Κέντρο Υγείας, το Δημαρχείο και την Αστυνομία.

Μεσσηνία

Σήμερα, Σάββατο: Κεντρική αγορά Καλαμάτας και Αγία Τριάδα (Διασάκος, Διαμαντάκη). Δώριο - Ψάρι (Μακρόπουλος). Μεθώνη (Τσώνη).

Αρκαδία

Περιοδείες σήμερα: Καταστήματα Τρίπολης, Βυτίνα, Λαγγάδια, πεζόδρομος Τρίπολης, Δήμος Απολλώνος. Επικεφαλής θα είναι οι Δημήτρης Πάστης, Φώτης Ρηγανάκος, Δημήτρης Κολοβός.

Ηράκλειο

Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Τα προβλήματα της αγροτιάς και οι τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα», που θα παραχωρήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές, αγρότες, Νίκος Βερτούδος, Μάνθος Καστελάκης, Γιάννης Παπαδημητρόπουλος και Στέλιος Σαμαρίτης, τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, στην πλατεία Κορνάρου.

Χανιά

Σήμερα Σάββατο περιοδείες: 5 μ.μ. σε Βουτά, Κουντούρα, Παλόχωρα, Κακοδίκι (Γ. Μαζοκοπάκης, Τ. Δημουλάς). 5.30 μ.μ. Κεραμιά (Στ. Τσουπάκης, Μ. Νταγκουνάκης). 6 μ.μ. Νίπο, Βαφέ, Βρύσσες, Εμπρόσνιερο (Γ. Κατσαρός, Μ. Καμαριωτάκης). 6.30 μ.μ. Βαμβακόπουλου, Δαράτσο, Γαλατά (Ν. Παπαντωνάκης, Αθ. Γαλής).

Σάμος - Ικαρία

Σήμερα Σάββατο: Νιοχώρι, Σκουρέικα, Κουμέικα (Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή). Θύμαινα Φούρνων (Νίκος Μουρσελάς).

Λευκάδα

Σήμερα, σύσκεψη στην περιοχή Περιγιάλι - Νυδρί με ομιλητή τον Γεράσιμο Αραβανή.

Αύριο, Κυριακή προεκλογική συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας, 10.30 π.μ., με τους Γ. Αραβανή και Αγγελο Βρεττό.

Επίσης, αύριο περιοδείες και ομιλίες από τους υποψηφίους σε Κομηλιό, Δραγάνο και Αθάνι.

Κάλυμνος - Κω

Ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό στη μετα-ΟΝΕ εποχή», σήμερα Σάββατο στις 7.30 μ.μ , στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου διοργανώνει η ΚΟΒ Καλύμνου του ΚΚΕ. Ομιλητές ο Δ. Αγγαβανάκης, μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ και η Κική Μακρή, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Β. Δωδεκανήσου και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό.

Για το ίδιο θέμα και με τους ίδιους ομιλητές, εκδήλωση οργανώνει και η ΚΟΒ της Κω, αύριο Κυριακή, στις 10.30 στο ξενοδοχείο «Μαριτίνα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-05-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-04-04 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-23 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-15 00:00:00.0)
Περιοδεία στο Νομό Αρτας (2001-02-22 00:00:00.0)
Περιοδεία στο Νομό Αρτας (2001-02-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ