Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Γιατροί στηρίζουν το ΚΚΕ

Ανοιχτό κάλεσμα στους κατοίκους του νομού Φθιώτιδας, που προβληματίζονται για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και αγωνιούν για το μέλλον, στέλνουν με επιστολή τους, έξι γιατροί, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε νοσοκομεία του νομού.

Με κοινή δήλωσή τους, οι γιατροί υπογραμμίζουν ότι σ' αυτές τις βουλευτικές εκλογές ο λαός μας πρέπει να ξεπεράσει τα ψεύτικα διλήμματα και να καταψηφίσει την αντιλαϊκή πολιτική και αυτούς που την εφαρμόζουν, να οργανώσει πιο αποτελεσματικά την αντίσταση και την αντεπίθεσή του. Αναφέρονται στα σοβαρά προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα, υπογραμμίζουν ότι η μετα-ΟΝΕ εποχή επιφυλάσσει νέα και σφοδρότερη αντιλαϊκή επίθεση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις εκλογές και επισημαίνουν ότι αυτές οι εξελίξεις θέτουν επιτακτικά την ανάγκη της αλλαγής των συσχετισμών δύναμης και της ενίσχυσης του ΚΚΕ.

Οι υπογράφοντες τη δήλωση καλούν «τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τους συνταξιούχους και τη νεολαία, να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο της πάλης, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση του Λαϊκού Μετώπου. Της κοινωνικής πολιτικής συμμαχίας, για να δυναμώσει η αντίσταση και ανοίξει ο δρόμος, για μια άλλη διακυβέρνηση φιλολαϊκή, σε ρήξη με τα μονοπώλια και τη "νέα τάξη πραγμάτων"».

Τη δήλωση υπογράφουν οι: Αναστάσης Χρονάς, ακτινολόγος, Νίκος Ταξιαρχόπουλος, παθολόγος, διευθυντής Κέντρου Υγείας Στυλίδας, Γεωργία Μακρυγιώργου, πνευμονολόγος, διευθυντής, Χρυσούλα Ρίζου, παιδίατρος, Αλέξανδρος Ρεμούνδος, πνευμονολόγος, Λευτέρης Μπαρδής, γιατρός, Αθανάσιος Παπαθανασίου, παθολόγος, Γιώργος Τσινές, γιατρός, Δημήτρης Κάλτσας, γιατρός, Αδαμαντία Παναγοπούλου, πνευμονολόγος, Απόστολος Πουλής, γιατρός, Τιμπλαλέξη Μαρία,δερματολόγος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ