Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προεκλογικός διαγωνισμός

Παπαγεωργίου Βασίλης

Σε προεκλογικό διαγωνισμό πίστης στο δημόσιο σύστημα υγείας έχουν αποδυθεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ -κι ας ετοιμάζουν ακριβώς τ' αντίθετα.

Ετσι χτες σε εκδήλωση της ΟΕΝΓΕ η ΝΔ διαμήνυσε τη στήριξή της στο ΕΣΥ, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Στ. Τζουμάκας επανέλαβε κι αυτός με τη σειρά του ότι το ΕΣΥ πρέπει να παραμείνει δημόσιο, αλλά να γίνει και μεταρρύθμισή του.

Ο τελευταίος, βέβαια, ύστερα από ερωτήσεις, παραδέχτηκε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ οφείλονται στην ανύπαρκτη πολιτική βούληση της κυβέρνησης να το στηρίξει και στην αυστηρή περιοριστική δημοσιονομική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια για να επιτύχει την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. Κατά τα άλλα βέβαια ο Στ. Τζουμάκας προσπάθησε να πείσει, ότι αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές η βούληση... θα επανακτηθεί.

ΥΓ. Οσον αφορά δε τις σπόντες του προέδρου της ΟΕΝΓΕ, Β. Λαοπόδη, σχετικά με την προσέλευση του ΚΚΕ στην προαναφερόμενη εκδήλωση, ότι δε βοηθάει έτσι τα συνδικάτα και το λαϊκό κίνημα, ας κάνουν κάποιοι αυτοκριτική και μετά ας κρίνουν τους άλλους και να μην περιορίζονται μόνο σε πασαρέλες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ