Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καθρέφτες

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΟΠΩΣ καταλάβατε, ως εκ θαύματος το Χρηματιστήριο... ξανάγινε ο καθρέφτης της ελληνικής οικονομίας και χαρακτηριστικό παράδειγμα της δημοσιονομικής σταθερότητας και ευεξίας που επετεύχθη επί κυβέρνησης Σημίτη!

Προχτές δεν ήταν δα και ο... μοναδικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας, αλλά, τι να κάνουμε, τις τελευταίες μέρες πήρε λίγο τα πάνω του, οπότε... προσαρμόστηκε αναλόγως και η κυβερνητική προπαγάνδα.

Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο Κώστας Λαλιώτης είναι υπεύθυνος γι' αυτά τα πράγματα, γνωστός για τις «χαμαιλεόντειες» δυνατότητές του, εξασκημένες για πολλά πολλά χρόνια.

ΦΥΣΙΚΑ, δε χρειάζονταν τα συμπεράσματα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για να μάθουμε πως τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης έχουν άνιση μεταχείριση στα ιδιωτικά και δημόσια τηλεοπτικά κανάλια.

Το βλέπουμε καθαρά στις εκπομπές που προβάλλονται τις δυο- τρεις τελευταίες μέρες, όπου η νέα μόδα είναι να βρίσκεται εκπρόσωπος από ένα μόνο κόμμα, εκτός του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μάλλον, θα παρουσιαστεί μετά τις 9 του Απρίλη...

Βεβαίως, οι υπεύθυνοι των καναλιών μπορούν να έχουν όποια πολιτική εκτίμηση θέλουν για τις θέσεις των κομμάτων, πλην όμως κι ο λαός που ψηφίζει δικαιούται να γνωρίζει.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η παρουσίαση της διαδικτυακής τραπεζικής εφαρμογής του ομίλου Σάλλα, που αναφέρει ενδεικτικά ότι τώρα πια μπορούμε... αραχτοί στο σκαφάκι μας, με έναν φορητό υπολογιστή ή το κινητό μας, να κάνουμε τις τραπεζικές μας συναλλαγές!

Ομως... μάλλον απευθύνεται σε κατοίκους... άλλης χώρας.

Ακούγεται... τραγελαφικό κάτι τέτοιο στην Ελλάδα των ανέργων της ΒΙΟΜΑΓΝ και τόσων άλλων επιχειρήσεων που βάλανε «λουκέτο», των συνταξιούχων των 130 χιλιάδων δραχμών το μήνα και των αγροτών, που πετούν τα προϊόντα τους στις χωματερές όντας καταχρεωμένοι στα ευαγή τραπεζικά ιδρύματα.

Υπάρχει, βέβαια, κι εκείνο το πλουσιότερο 30% του πληθυσμού, που κατέχει το 52% του εθνικού εισοδήματος. Λέτε σ' αυτούς ν' απευθύνεται η διαφήμιση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ