Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις στην Αθήνα
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης της περιοχής των Μεσογείων διοργανώνουν πικετοφορία σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία το Δημαρχείο Γλυκών Νερών που βρίσκεται επί της λεωφόρου Λαυρίου με κατάληξη το κέντρο της Παλλήνης.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού, αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» σήμερα Σάββατο και ώρα 7.00 μ.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει συζήτηση με θέμα: «Οι επεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων στην Ελλάδα κατά τον 19ο αιώνα». Ομιλητής θα είναι ο Δ. Θεοδωρακάτος, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Επίσης, ποιήματα του Ανδρέα Κάλβου θα απαγγείλει η ηθοποιός Ηλιάνα Λαζαρίδου, με τη μουσική συνοδεία του κρητικού συγκροτήματος λαϊκών οργάνων «Των αδελφών Βλάση».
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Κυψέλης, Πατησίων και Ριζούπολης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το Σύμφωνο Σταθερότητας», αύριο Κυριακή 19 Μάρτη, στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Κυψέλης (Καλλιφρονά 30), στις 10.30 π.μ. Θα ακολουθήσει πικετοφορία στη Φωκίωνος Νέγρη. Επίσης οι ίδιες επιτροπές έχουν ανακοινώσει την πραγματοποίηση νέας πικετοφορίας την Τρίτη 21 Μάρτη και ώρα 6 μ.μ., από την πλατεία Αμερικής ως το τέρμα της οδού Πατησίων.
  • Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα, το Σωματείο «Βύρωνας - Βοσνία» και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα διοργανώνουν αύριο Κυριακή 19 Μάρτη και ώρα 7.00 μ.μ., εκδήλωση με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, αλλά και το νέο αιματηρό γύρο που ετοιμάζεται. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λουίζα», (Ν. Ελβετίας 34). Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των οργανωτών, ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Ρογκάκος, ο πρέσβης της Γιουγκοσλαβίας και η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α` Αθήνας Λιάνα Κανέλλη.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 20 Μάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. στο Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου. Στην εκδήλωση θα γίνουν ομιλίες και συζήτηση για το Σύμφωνο Σταθερότητας, τους εξοπλισμούς, το μισθοφορικό στρατό και τα ελληνοτουρκικά θέματα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ